Szukaj
Ano. Niby na pierwszym, jak to tutaj mawiacie, więcej "ptaka w ptaku" i super kompozycja, ale w trójce czuć napięcie.
Dla mnie trójka. Jedynka troszkę za ciasna. Jakość doskonała, no może tylko tą białą plamę nieco przygasił...rozprasza uwagę. Kolory ładne. Ogólnie Bardzo dobra praca.
U mnie niestety nie chcą zagościć a szkoda bo "ptica" piękna.
2 i 3 najbardziej mi się podoba.
PS rozkręcasz się![]()
Na co dzień człowiek nie zauważa tych małych ptaszków (ogólnie, nie tylko tych), a takie kolorowe są... Aż samemu by się chciało sfocić, ale siedzeć i czekać... brr, nie dla mnie![]()
u mnie byly dzis po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatniU mnie niestety nie chcą zagościć a szkoda bo "ptica" piękna
jak opanuje obrobke to dopiero sie rozkrecePS rozkręcasz się
jak ptaszki dopisuja to niewiadomo kiedy czas zlatujesiedzeć i czekać... brr, nie dla mnie
nikony dwa i jakies szkła
Bardzo dobre w odbiorze foty. Model współpracował wspaniale.
Waldo 2008
D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.
Dwójeczka, fajnie dziobek przekrzywia.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
2 i 3 bdb, na 1-ce za ciasno. Na wszystkich świetna jakość![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Co do jakości to nawet nie ma co mówić...brakuje Mi jedynie szerszych ujęć i zazdroszczę gatunku bo miałem tylko raz z nim spotkanie , gdy zaczynałem przygodę z pierzem(oczywiście zdjęcie było bardzo kiepskie)
Skontaktuj się z nami