No dobra, teraz ja potrzebuję szybkiej rady. Jest w Euro do wzięcia plazma Panasa TXP50G30E za 3700. Brać? Na USB mi nie zależy, chociaż jedno gniazdo jest. Decyzja musi być szybka, bo to pewnie jakaś promocja...
Szukaj
No dobra, teraz ja potrzebuję szybkiej rady. Jest w Euro do wzięcia plazma Panasa TXP50G30E za 3700. Brać? Na USB mi nie zależy, chociaż jedno gniazdo jest. Decyzja musi być szybka, bo to pewnie jakaś promocja...
ja za 580 funtów (pewnie ok 3tys) kupiłem swoje LG![]()
Pursue happiness with diligence
Jaka promocja? Normalnie z wysyłka poniżej 3400. www.skapiec.pl/site/cat/21/comp/2215457
Gniazda USB są trzy.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
No dobra, ok, nie jest powiedziane, że go muszę akurat tam kupić. Po prostu na ekspozycji się wyróżnia cenowo na tle innych 50-tek. Tak, czy owak, nadaje się ten telewizor do czegoś?
Na hdtv jest test otwarty modelu 42 także tylko rozmiar inny. Zerknij
Kupiłem za 3400 - wczoraj podłączony do dreambox 8000 HD, ale nie miałem go jeszcze czasu poustawiać. Wrażenia trochę większy od Samsunga 46' który stał wcześniej, na pewno równiejsze podświetlenie niz w samsungu. Czerń mniej czarna ale przynajmniej widać znacznie więcej odcieni i detali szarosci i w czerni niż w LCD. W samsungu zaś był bardzo fajny filtr przed matrycą niby był mocno połyskowy i czarny ale nie odbijał tyle światła co w panasie. Myslę ze po ustawieniu dopiero pokaże pazur. Ale prawdę mówiąc nie ma miażdżącej różnicy oba fajnie wyświetlają natomiast podłączony do tego samego tunera tv Philips LED najwyższej seri 9 (brata) ma według mnie zbyt ładny przerysowany obraz wręcz nienaturalny. Zdecydowanie bardziej akceptuje starego LCD i tą plazmę niż nowe modne LED. Nie zastanawiaj się tylko bierz bo takiej wielkości TV się nie kupi w LCD w tej cenie. Jedyne do czego mi się będzie ciężko przyzwyczaić to typowo telewizyjny dźwięk, w starym samsungu porostu była inna liga - prawie nie używałem kina domowego. Żałuje jeszcze ze nic większego mi we wnękę nie wejdzie bo 50 to mało![]()
A7II, X-E1, LX-100, był E-M5 i Nikon
A ja kupiłem właśnie Panasonica TX-L42E30E. I mam do was dwa pytania,chciałbym go powieśić na ścianie z możliwością regulacji w pionie i poziomie,co polecacie dobrego i nie drogiego? I drugie pytanie,jak podłączyć tv do internetu bezprzewodowo,pomijając dedykowany adapter Panasonica?
D90/MB-D80/35 1.8
Dedykowany adapter Panasonica, ew. spróbować znaleźć na jakim chipie jest ten adapter robiony i kupić odpowiednią kartę (ew. ze zmianą firmware). Ew. Access point koło TV i kabelkiem LAN do telewizora![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
odpowiednik który podobno działa:
http://allegro.pl/netgear-wnda3100-a...021116509.html
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
Skontaktuj się z nami