A innym na Sandforce się dzieje.
Pany a co myślicie o ssd na mSata, czy to nie to samo lub nie wejdzie na pci expres mini?
Ewentualnie cóś w podobie
Szukaj
A innym na Sandforce się dzieje.
Pany a co myślicie o ssd na mSata, czy to nie to samo lub nie wejdzie na pci expres mini?
Ewentualnie cóś w podobie
D610 D70 N80-200/2,8 P200/4 N102/2,5 Taku55/1,8 ~135 N18-70, Pixma IP4700+OCP tetenal photo silk & fomei nano pearl
Aj się zastanawiasz. ZObacz to:
http://www.ocztechnology.com/files/s...ease_Notes.pdf
i tutaj masz opis problemu i nowej wersji oprogramowania:
http://techreport.com/articles.x/21934
Swoją droga wczesniejsze testy robiłem na 2.13 i nie miałem żadnych bsodów. Zrobiłem przy okazji aktualizacji jeszcze na wersji 2.15 więc wrzuce w celach poglądowych.
Ubuntu 11.04
OCZ REVODRIVE 110GB
co myślicie o tym pod viste 32 q6600?
3) Any OCZ SSD drives installed in the system will not be recognized by the Toolbox if you are using an Intel
chipset based motherboard running the Intel RST 10.1.X.XXXX AHCI drivers. We recommend using
Microsoft ACHI drivers for Toolbox to be properly recognized.
czy na tej plycie glownej mi odczyta ten program? Asus P8P67-m
Poniewaz chce zrobic firmwere a jutro dsotaje nowego kompa
A ktos probowal spiac 2 SSD w RAID? Ciekawe jakie beda osiagi
A moze sobie jednak sprawie SSD po nowym roku. Tak z ciekawosci. Tylko pytanie ktorego. Mam 3 typy
Agility 3
Crucial M4
Samsung 830
Cena przemawia za OCZ ale nie wiadomo chyba jeszcze czy nowy firmware rozwiazal definitywnie problemy. M4 i 830 sa raczej niezawodne ale Crucial drozszy od OCZ o jakies 25-30 GBP a 830 drozszy o kolejne 10-20 GBP.
Czy od czasu napisania tego postu coś się polepszyło? Pytam, bo zastanawiam się nad samsungowym SSD, ale po przeczytaniu twej wypowiedzi studzę swe zamiary. Czy mam rozumieć to w ten sposób, że używając SSD mam wyłączyć aktualizacje systemu? Czy inni też tak mają w OCZ lub Patriotach?
D700, N24D, N35D, N85D, S150
Dlaczego miałbyś cokolwiek wyłączać ??
Samsung jest praktycznie bezawaryjny. Poprzednia seria (obecna również jak na razie) mają najniższy wskaźnik awaryjności pośród wszystkich SSD
Skontaktuj się z nami