tylko że cena na marzec była o tysiaka większa niż na grudzień ;-((((
Szukaj
Ale w marcu też jest taka lampa z nieba ?na 24-70 przydałby Ci się polar, bo światełko masz![]()
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Gratuluję, będziecie na pewno zadowoleni.
A teraz sobie zanotuj: zrób nie wiem co, ale wszystko, żeby trafić do grupy Małgośki. Niesamowita przewodniczka. Bo oni od razu na lotnisku dzielą na autobusy, wtedy były 3, z czego jeden to ta grupa co do Jordanii jeszcze jechała.
Przewodników jest na autobus 2ka, z czego jeden jest zawsze, a drugi tylko z doskoku. Gośka jest tym drugim, jest po prostu niesamowita!Z niesamowitą wiedzą i poczuciem humoru. Inne też były super fajne, ale nie sądzę, żeby Izraelka powiedziała cokolwiek złego na swój kraj. Gośka jako, że jest Polką mówi jak jest i sam sobie możesz wyrobić zdanie.
A to już się dzieje na lotnisku, hmmm a może i wcześniej?Może skontaktuj się z biurem i poproś o zapisanie do grupy Małgośki.
Znajdę może o niej w necie coś-kiedyś znalazłam, jak pamiętałam jak ma na nazwisko;( też bardzo pochwalny tekst.
edit:
I jedźcie na wszystkie fakultatywne
warto.
Ostatnio edytowane przez Kasandra ; 23-12-2011 o 15:38
Ojjjjjjj nie wiem
Nie byłam na Mauritiusie, ale ile można leżeć na plaży, nawet na rajskiej
Wy sobie w Martwym popływacie
Będziecie bardzo zadowoleni to pewne!
Rainbow jest bezkonkurencyjny jeśli chodzi o takie wycieczki
Mi się Izrael podobał najbardziej ze wszystkich krajów, w których do tej pory byłam. Ma w sobie to coś...poza miliardem turystów
No i też w marcu, już pod koniec, pora deszczowa się skończyła, jeszcze było w miarę chłodno, ale już wszystko kwitło jak szalone.
Skontaktuj się z nami