Close

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 132

Wątek: Izrael

Domyślnie

tylko że cena na marzec była o tysiaka większa niż na grudzień ;-((((
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    tylko że cena na marzec była o tysiaka większa niż na grudzień ;-((((
    To zależy kiedy. To jest prezent od dzieci na 40-lecie ślubu, a córka jest handlowcem w dużej firmie, więc negocjacje cen ma we krwi.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

ojej ty masz już tyle lat no w pozytywnym znaczeniu oczywiście !
    nie no fajnie, Izrael ma potencjał, tylko nie daj się na granicy bo strażnicy każdy słoik oglądają jakby był to granat

na 24-70 przydałby Ci się polar, bo światełko masz
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

na 24-70 przydałby Ci się polar, bo światełko masz
    Ale w marcu też jest taka lampa z nieba ?

Domyślnie

raczej nie, lampa tam zaczyna się od maja, nastaw się w marcu na taki nasz lipiec, oczywiście bez takiej ilości opadów
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    No niestety nie wszędzie samemu da się zoorganizować tanio takie wyjazdy ;-(
    Wszędzietylko, że bez spania po hotelach itd
    Ale to nic.
    Wasilew a z kim jedziesz jeśli to nie tajemnica?Z Rainbowem?czy kimś jeszcze innym?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    Wszędzietylko, że bez spania po hotelach itd
    Ale to nic.
    Wasilew a z kim jedziesz jeśli to nie tajemnica?Z Rainbowem?czy kimś jeszcze innym?
    Z Rainbow Tours (i z żoną).

Domyślnie

Gratuluję, będziecie na pewno zadowoleni.
    A teraz sobie zanotuj: zrób nie wiem co, ale wszystko, żeby trafić do grupy Małgośki. Niesamowita przewodniczka. Bo oni od razu na lotnisku dzielą na autobusy, wtedy były 3, z czego jeden to ta grupa co do Jordanii jeszcze jechała.
    Przewodników jest na autobus 2ka, z czego jeden jest zawsze, a drugi tylko z doskoku. Gośka jest tym drugim, jest po prostu niesamowita!Z niesamowitą wiedzą i poczuciem humoru. Inne też były super fajne, ale nie sądzę, żeby Izraelka powiedziała cokolwiek złego na swój kraj. Gośka jako, że jest Polką mówi jak jest i sam sobie możesz wyrobić zdanie.
    A to już się dzieje na lotnisku, hmmm a może i wcześniej?Może skontaktuj się z biurem i poproś o zapisanie do grupy Małgośki.
    Znajdę może o niej w necie coś-kiedyś znalazłam, jak pamiętałam jak ma na nazwisko;( też bardzo pochwalny tekst.
    edit:
    I jedźcie na wszystkie fakultatywne
    warto.
    Ostatnio edytowane przez Kasandra ; 23-12-2011 o 15:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasandra Zobacz posta
    Gratuluję, będziecie na pewno zadowoleni.
    A teraz sobie zanotuj: zrób nie wiem co, ale wszystko, żeby trafić do grupy Małgośki. Niesamowita przewodniczka. Bo oni od razu na lotnisku dzielą na autobusy, wtedy były 3, z czego jeden to ta grupa co do Jordanii jeszcze jechała.
    Przewodników jest na autobus 2ka, z czego jeden jest zawsze, a drugi tylko z doskoku. Gośka jest tym drugim, jest po prostu niesamowita!Z niesamowitą wiedzą i poczuciem humoru. Inne też były super fajne, ale nie sądzę, żeby Izraelka powiedziała cokolwiek złego na swój kraj. Gośka jako, że jest Polką mówi jak jest i sam sobie możesz wyrobić zdanie.
    A to już się dzieje na lotnisku, hmmm a może i wcześniej?Może skontaktuj się z biurem i poproś o zapisanie do grupy Małgośki.
    Znajdę może o niej w necie coś-kiedyś znalazłam, jak pamiętałam jak ma na nazwisko;( też bardzo pochwalny tekst.
    edit:
    I jedźcie na wszystkie fakultatywne
    warto.
    Serdeczne dzięki !

Powiem córce, niech działa (ona nas przebiła: była na wakacjach na Mauritiusie - bosko !).

Pzdr.

Domyślnie

Ojjjjjjj nie wiem
    Nie byłam na Mauritiusie, ale ile można leżeć na plaży, nawet na rajskiej
    Wy sobie w Martwym popływacie
    Będziecie bardzo zadowoleni to pewne!
    Rainbow jest bezkonkurencyjny jeśli chodzi o takie wycieczki
    Mi się Izrael podobał najbardziej ze wszystkich krajów, w których do tej pory byłam. Ma w sobie to coś...poza miliardem turystów
    No i też w marcu, już pod koniec, pora deszczowa się skończyła, jeszcze było w miarę chłodno, ale już wszystko kwitło jak szalone.

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów