Close

Strona 50 z 51 PierwszyPierwszy ... 4048495051 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 504

Domyślnie

nie zauważyliście czasem że michalina była bardzo niekorzystnie pokazana na zdjęciu/moja mama by w tym dobrze wyglądała 65+../ nie wspomnę już nawet o fotografii na wprost białego pogrubiacza.. Anka była fatalnie wymalowana oraz fryzura nie dla niej - stała się nagle gruba i jakaś niekształtna. Do tego na oczach było chyba uczulenie.. Jej zdjęcie biło na głowę Olgi. Widać było w tym odcinku chamskie manipulowanie, w każdym było widać, ale tu przegięli.

Domyślnie

o ile pamietam pierwszy final - bo tego nie ogladalem - to tez wyszlo to jakos sztucznie i niefortunnie - takie flaki z olejem

normalne odcinki zdecydowanie lepiej sie oglada(ło)

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    normalne odcinki zdecydowanie lepiej sie oglada(ło)
    Co trzeba pić lub ćpać żeby to dało się oglądać?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

wystarczy troche zdrowego dystansu do wszystkiego :P

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Właśnie ten zdrowy dystans powoduje u mnie o odpowiedniej porze naciśnięcie przełącznika power off
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

) A poważnie to po prostu nagrywam i oglądam tylko to co mnie interesuje np. bs sesji foto etc. a głupoty przewijam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez njght_84 Zobacz posta
    nie zauważyliście czasem że michalina była bardzo niekorzystnie pokazana na zdjęciu/moja mama by w tym dobrze wyglądała 65+../ nie wspomnę już nawet o fotografii na wprost białego pogrubiacza.. Anka była fatalnie wymalowana oraz fryzura nie dla niej - stała się nagle gruba i jakaś niekształtna. Do tego na oczach było chyba uczulenie.. Jej zdjęcie biło na głowę Olgi. Widać było w tym odcinku chamskie manipulowanie, w każdym było widać, ale tu przegięli.
    Z zona zauwazylismy tez, ze Ania zawsze miala gorsze kreacje na sobie.
    Pozatym kto wymyslil, zeby pokazywac fotki z ukosa na nie na wprost ?!
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Organizacja poniżej średniej.
    Pokazy oglądaliśmy z 50metró, prawie nie było widać twarzy która modelka gdzie idzie.
    Prowadzący Janiak, lekko chyba zamyślony.
    Joaśka mi się podobała, ale dlaczego to chyba wiadomo :]
    "Żiri" byli tylko potrzebni chyba jako przyciski do fotelów.
    Rubikowa powinna zastrzelić fryzjera i utopić makijażistkę
    Wszystkie modelki powinni pomóc Rubikowej w topieniu stylistów, umalowane były przepaskudnie, choć jako chłop, który się kompletnie na tym nie zna, ale dla mnie wcale to nie wyglądało dobrze.

Zdjęcie Michaliny porażka, jak w worku na kartofle. Ania miała nonstop marne kreacje.
    Głosowanie i po reklamach miało już być wiadomo kto wygra a tu ZONK, głosowanie numer 2 i kolejne reklamy, ale nabijali tych biednych esemowiczów w butelkę.
    Rok temu też było kiczowato i plastikowo, ale chyba odrobinkę lepiej, bo modelki były pokazywane z bliższa.

Ogólnie finał tragedia a to w sumie dziwne bo odcinki były robione na dość wysokim poziomie( nie mówię tu o treści tylko technicznie)

3 edycji chyba nie pooglądam
    brak

Domyślnie

Tak się zastanawiam... polską edycję 'Tap madl' można obejrzeć na tvnplayer.pl.

Czy może wiecie, gdzie można obejrzeć edycję np. amerykańską, czy z innego kraju?
    Ciekaw jestem, czy tam pooglądam sobie, jak pracują fotograficy.
    D200 plus graty...

Domyślnie

Właśnie oglądaliśmy to z towarzystwem i ... niezłą mieliśmy polewkę
    Oliwier to chyba mocno wczorajszy albo jutrzejszy jakiś... (mówiąc delikatnie) niezbyt profesjonalnie jak na prowadzącego.
    Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    Rubikowa powinna zastrzelić fryzjera i utopić makijażistkę
    Pełna zgodność - aż raziło.

Chyba tylko dla Pierożka i Asi obejrzałam ten program, bo to bardzo pocieszne ludziki są Nie wiem jak wyglądał ten program w tv, ale na necie kiepsko poszło klejenie, wstawki przerywają zdania prowadzących, kamerzystę w pewnym momencie ktoś chyba potrącił, kamerą zachwiało, ogólnie mieliśmy wrażenie, że program jest dopiero próbą,a niektóre stanowiska operatorów zajmują stażyści uczący się podstaw... i jak już powiedziałam, niezła polewka z tego wyszła.

Strona 50 z 51 PierwszyPierwszy ... 4048495051 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów