Close

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 471 do 480 z 504

Domyślnie

No, co jak co - ale nie chciałbym aby mój ślub ten pan fotografował. Mimo wszystko
    Mina psa na 2 - bezcenne.
    Tutaj jest... podpis

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    No, co jak co - ale nie chciałbym aby mój ślub ten pan fotografował. Mimo wszystko
    Mina psa na 2 - bezcenne.
    Ale on bidak o kulach chodził więc przemyśl sprawę. Mógłby nie nadążyć za akcją ślubną

Domyślnie

Jak na mega znanego foto, sknocił wszystkie pokazane tu ujęcia. Chyba najgorsza sesja łącznie z I edycją.
    Zdaniem oczywiście mnie laika.
    brak

Domyślnie

nom fotograf ma już swoje najlepsze lata za sobą.. Anka wygra

Domyślnie

To był najgorszy odcinek pod każdym względem Nie pisząc już o prymitywnym product placement pewnego napoju (te teksty o zmęczeniu po jeździe na rowerze i najazdy kamery ) czy dżuri, które złego słowa na fotografa nie powiedziało, a wyżywało się na modelkach (jak się fotografuje z poziomu pół metra nad ziemią obiektywem szerokokątnym to nic dziwnego że głowa wychodzi mala a korpus wielki)

Domyślnie

coś tam Tyszką baknął, ze to znany fotograf i coś tam, ale nie mieli odwagi zjechać marnej pracy dziadziusia.
    Odpadła ta, która była do wyałtowania przez producentów na tej tej fazie programu, bo za "gruba", bo za mało się starała w tym odcinku. Było po prostu widać, że jest na celowniku i odcinek był tak zmontowany tak, że widz "musiał "się zgodzić z decyzją "żiri".
    brak

Domyślnie

W tym również odcinku bardzo pozytywnie wypowiadali się o Ani, nawet Tyszka. W kolejnych odcinkach spodziewam się że i on będzie piał z zachwytu i ostatecznie tak jak już pisałem wygra Ania

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Ania i Michał...lina będą w finale.
    Zobaczycie

Domyślnie

Pytanie tylko która będzie jako trzecia, Asia czy Olga

Domyślnie

Ania Asia Olga. Tak ja obstawiam. Bez Michaliny. Choć jury może chcieć z powodów pozamodelingowych dać te Michalinę.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 48 z 51 PierwszyPierwszy ... 384647484950 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów