Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: strona www

Domyślnie

Ja już drugi rok mam konto na serwerze http://www.linuxpl.com/ , wariat za 48 zł + opłata za domenę (różna w zależności od domeny). Z swojej strony mogę tylko polecić... a jak kogoś namówiłem to niech poda podczas rejestracji poda, że polecił "muminek" będę miał jeden miesiąc gratis
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    WOT-Wieś Obok Torów

Domyślnie

Wątek prawie wykopaliskowy.
    Czy w tym czasie się coś zmieniło? Mam zamiar zbudować sobie bloga, na wordpressie i może stronę, zobaczymy. Z darmowych raczej nie będę korzystał, bo za darmo to w d.... itd. Jakby to się dało za około 200zł zamknąć hosting z domeną to by było nawet dobrze, choć nie jest to jakieś max jakie mogę na to wydać.
    Za porady i podpowiedzi będę wdzięczny.
    „Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi”. - JP II

Domyślnie

Ja to zamknalem w 120
    Domena w netmarku
    Hosting w linuxie (przeszedlem z webd choc tam bylo taniej)

Domyślnie

Polecam kupić konto hostingowe na www.linuxpl.com - to najniższe spokojnie Ci starczy. Pełna niezawodność. Hostuję tam około 80 stron swoich klientów.

Domenę kup na ovh.pl , wstępnie 12 PLN po roku 60 PLN z groszami.
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Mowisz o hostingu + strona z jednego zrodla? Zdecydowanie lepiej jest zaplacic za hosting i za strone osobno. Hosting np w webd.pl kosztuje smieszne pieniazki i raczej jest niezawodny. Na zwykle portfolio wystarczy pakiet Mini gdzie dostajesz 15GB transferu i 2GB przestrzeni dyskowej. I to za 40zl za rok. Mam, korzystam od 3 lat i nigdy nie mialem problemu. Stronke mozesz sobie zmontowac samemu na przyklad na simple viewerze czy na jalbumie (wiecej modyfikacji) ktore sa darmowe. Ewentualnie mozesz zlecic zrobienie strony. Mysle ze w przedziale 500-800 zl powalczysz.
    Jak te 15GB transferu jest miesięcznie to powinno starczyć, jak rocznie to może być cienko Mi zżera kilkadziesiąt GB transferu miesięcznie, czasem przekroczy 100, ale ja mam kilka stron generujących ruch, i kilka mniejszych które go prawie nie generują :P przy jednej stronie 15/miesiąc powinno starczyć.

A jak będziesz chciał stronkę jakąś bardziej rozbudowaną to daj znać
    ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    Mi zżera kilkadziesiąt GB transferu miesięcznie, czasem przekroczy 100
    Kurcze, żartujesz chyba... To strasznie dużo nawet jak na kilka stron. No chyba, że masz dużo odwiedzin dziennie, tak powyżej tysiąca.

Domyślnie

Albo stronka to jakiś minichomik ;>

Domyślnie

ja mam na easyisp.pl i bardzo sobie chwale teraz chyba już 5 rok mi leci
    .: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Kurcze, żartujesz chyba... To strasznie dużo nawet jak na kilka stron. No chyba, że masz dużo odwiedzin dziennie, tak powyżej tysiąca.
    no to patrz

;]

Domyślnie

Jako portoflio możesz bardzo fajnie dostosować 500px.com .Według mnie bardzo fajna strona.
    D750, D700, MB D10, Z 16 2.8, N 35 1.8G, N 50 1.8G, N 85 1.8D, SB-800

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów