Włączyłem, ale tylko reklamy lecą.
Szukaj
Włączyłem, ale tylko reklamy lecą.
Wszak najwięcej mówią ci, którzy mają najmniej do powiedzenia...
A czy ja mówię o focie na zamówienie gazety?
Piszą np o Tobie artykuł i mają miejsce na fote, ale np tylko na pion w proporcjach 3:4 i wysyłają prośbę abyś podesłał zdjęcie jakie chciałbyś żeby tam było.
A Ty wiedząc jaki jest układ strony przysyłasz poziom. i co teraz?
foty nie będzie, promocji dla Ciebie za dużej też nie. a przecież mogłeś przysłać inne![]()
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Raz, że płyta Kazika w jakim by nie był projekcie i tak się sprzeda. Ma dosyć zdyscyplinowanych fanów co i płytę kupią, i na koncert przyjdą. Do tego ciągnący się za nim mit jakoby był niezależnym artystą przyciąga nowych fanów.
Po drugie taki szum medialny, też robi reklamę. Ja na przykład o nowej płycie KNŻ się dowiedziałem z forum. Co prawda widziałem, że KNŻ się reaktywował w starym składzie i coś tam nawet nagrywają, ale że w końcu wydali, to nie. Po pierwszym przesłuchaniu mam mieszane uczucia. Stary KNŻ, to to nie jest. Zgrałem sobie płytkę na MP3 i się bliżej przysłucham przez kilka najbliższych dni.
Ale dalej nie rozumiesz, że nikt nie powinien żądać od Ciebie dopasowania zdjęcia pionowego do poziomu i jeszcze mieć pretensję, że nie chcesz tego zrobić. Ciągle podajesz przykłady, które są jak najbardziej akceptowalne i całkowicie inne od tego z Kazikiem, we wszystkich to autor wybiera co i jak pokazać a dostosowuje się tylko do ogólnych wymagań co jest oczywiste i rozsądne..
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Kazik oraz wszystkie jego odmiany to muzyczny gniot
Proszę o moderację działu "Humor".
NIKON Coolpix S510
To ja tak na naprowadzenie na właściwe tory:
W tym bonus dla ekoneta ;oD
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Skontaktuj się z nami