Geje się nie rozmnażają ...
... a jest ich coraz więcej!
Szukaj
Geje się nie rozmnażają ...
... a jest ich coraz więcej!
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Polecam, dawno się tak nie uśmiałem![]()
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Marchewka ..... buahahahaha turlam się ze śmiechu![]()
D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka
Mecz Polska - Brazylia.
Piłkarze Brazylii wchodzą do szatni.
Patrzą, a tam tylko jedna koszulka - dla Ronaldinho.
No to mówią mu:
- Ronaldinho, dobra będziesz grał sam.
Reszta drużyny poszła do pubu na piwo.
Ronaldinho sam bez bramkarza nieźle się spisuje.
Reszta drużyny w pubie po jakimś czasie włącza telegazetę, żeby zobaczyć, jaki wynik.
A tam: 0:1 (34` Ronaldinho).
No to się cieszą.
Jakiś czas później patrzą, a tam koniec meczu i wynik 1:1 (83` Rasiak).
Następnego dnia spotykają się z Ronaldinho i pytają:
- Ej, stary, czemu strzelili ci bramkę? Przecież tak dobrze ci szło?
- No wiecie panowie - odpowiada Ronaldinho - w 46` dostałem czerwoną kartkę.
Pani pyta Jasia: czemu nie było cie wczoraj w szkole? - A bo musiałem zaprowadzić krowę do byka. - A tatuś nie mógł tego zrobić? - Nie, proszę pani, to musiał być byk
F801s/D300/D610 N18-135/N24/N50/N70-210/SB900
2 września. Szkoła Podstawowa nr 2 w Kielcach. Klasa II e:
- Dzieci, kto z was był w wakacje na wsi? - pyta nauczycielka.
- Ja!
- I ja!
- I ja!
- Dobrze. A jakie głosy słyszeliście na wsi?
- Muuu!
- Beeee!
- Meeee!
- Sp.......j z traktora, gówniarzu!
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
W przedziale siedzi statystyczny pasażer, pewien minister, zakonnica i modelka. Pociąg wjeżdża do tunelu, jest zupełnie ciemno, cicho. Nagle slychać jak ktoś dostaje w ryja. Pociąg wyjeżdża z tunelu, a minister trzyma się za policzek.
Zakonnica myśli: " Debil z tego ministra złapał modelkę za kolano i dostał w ryja".
Modelka myśli: " Debil minister, chciał mnie złapać za kolano, pomylił się, złapał zakonnicę i dostał w ryja".
Minister myśli: " Cham z tego statystycznego pasażera, pewnie złapał modelkę za kolano, ona chciała go uderzyć, on się uchylił i ja dostałem w ryja".
Statystyczny pasażer myśli: " Ale dupek z tego ministra. W następnym tunelu znowu go pierdyknę w ryja, bo jest za co".
Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 16-09-2011 o 18:30
pozdrawiam, Wojtek
Cały Big Zbig Show był genialny.
Swoją drogą dwa-trzy lata temu na festiwalu Wiatrak w Świnoujściu Jerzy Porębski zapowiedział, że wystąpi grupa Szkwał - nam już sie gęby zaczęły cieszyc - kiedy podszedł do mikrofonu jeden z wykonawców i sprostował: Sztorm!
Tak więc podczas całego występu tejże grupy cisnęło się na usta: Nienawidzę grupy Szkwał![]()
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami