Szukaj
zapożycz sie i kup d80 z tamronkiem i tyle.
Body cyfrowe najszybciej traci na wartości
Zastanów się czy na pewno potrzebujesz tego co oferuje droższy korpus, bo za pół roku będzie wart 1000zł mniej
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Nie rozumiem co niektórzy mają do jpg'ów z D70....u mnie wychodzą bardzo ładne. Stwierdzenie że D70 to lipa to chyba jakaś pomyłka. Kiepskiej tancerce.......Pozdrawiam.
Nie kiepskiej tancerce... tylko moj d70 akurat byl skopany, a po za tym człowieku fotografuje od wielu lat, wiec chyba mnie nie podejrzewasz od dyletanctwoPo za tym Carrlos czytaj przecinki(tzw. znaki przestankowe) czy Ty sadzisz, ze ja nie wiem co to pomiar i co robi? Pisałem wczesniej ze w nikonie siedze od f801 nawet nie wiesz co to jest chyba?W przeciwienstwie do wiekszosci ''pewnie'' na tym forum nie zaczynałem fotografowac od digitala, spedzilem lata w ciemni, wiec nie pisz mi prosze ze wb nie naswietla
Sory chłopaki ale czasami mam wrazenie....nie dokoncze bo moglbym niektorych obrazic...pozdrawiam i zyczę miłych świąt...
![]()
jak dla mnie to - d70s, tamron 17-50 zdjęcia robione w nef(problem wb z głowy)je i jest cacy no chyba że przymierzasz sie do b.dużych wydruków .
Kupowanie D80 nie ma sensu jeśli miałbyś przez to kupić gorszy obiektyw lub nie mieć lampy. D80 nie zrobi lepszych zdjęć od D70s. Kluczem do lepszych zdjęć są lepsze obiektywy oraz lepsze światło (czytaj: sabinka).
No i D70s nie powinien przepalać.
D80 - ze względu na ciut lepszą ergonomię, większy wizjer i większą matrycę - tylko jeśli w dalszym ciągu będziesz mógł sobie pozwolic na obiektywy, które zaplanowałeś kupić oraz na lampę.
Skontaktuj się z nami