Kiepski monitor, nie zwracam za serwis.
Szukaj
Kiepski monitor, nie zwracam za serwis.
bomba![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bez wątpienia wyznaczasz nowe trendy w plenerach. Jedni powiedzą kicz, inni geniusz. Tak już jest z artystami.
Pracuj tak dalej, a za jakiś czas będzie książka o Tobie
Mi się podoba![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Mam tylko pytanie - czy te zdjęcia mają jakiś ukryty sens, czy to sklejanka Twojej fantazji?Pytam bo nie wiem czy szukać jakiegoś przekazu w tym wszystkim
![]()
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
To zależy jak bardzo ukrytego sensu szukasz. Z założenia miały to być lekko dowcipne scenki domowe pokazane trochę w krzywym zwierciadle.
ogień![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Zdj. 6 wspaniałe, nic dodać nic ująć, trafiło do mnie na 102, 7 też fajne. Co na 2 młoda trzyma?
D700, N24D, N35D, N85D, S150
obróbka w miarę dobrze zrobiona. Jest to twoja wizytówka - że zdjecia takie są. Może się podobać lub nie. O Disco Polo też pisali kicz itp. a prawie cała Polska tego słuchała i się przy tym dobrze bawiła. Jeśli się młodzi dobrze bawili oglądając twoje zdjęcia - to to jest najważniejsze. Inni po prostu Tobie zazdroszczą, że sami nie wpadli na równie ciekawy pomysł. Pewnie oprócz fotomontaży są również zwykłe zdjęcia. One dodają trochę smaczku.
Jestem ciekaw ile takich zdjęć robisz młodym?
A co do zdjęc fajna 2 i 5
N i pare gratów
Skontaktuj się z nami