Close

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 71

Domyślnie

Boszszsz, co za ludzie. Rozumiem że może się komuś nie podobać, rozumiem że nie wszyscy muszą kumać dowcip, ale na prawdę, przyjmijcie do wiadomości że nie ma czegoś takiego jaj jedna słuszna i właściwa estetyka i to że mi się coś nie podoba wcale nie znaczy że musi być złe. Czas otworzyć trochę klapeczki z oczu, polecam.
    BTW. Nie dość że zapłacili i to nie mało, to jeszcze dzięki tej sesji mam kilku nowych klientów, a nie minął nawet miesiąc od publikacji.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    jeszcze dzięki tej sesji mam kilku nowych klientów, a nie minął nawet miesiąc od publikacji.
    Gratuluje i trzymaj się swojej drogi. Pozdrawiam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Boszszsz, co za ludzie. Rozumiem że może się komuś nie podobać, rozumiem że nie wszyscy muszą kumać dowcip, ale na prawdę, przyjmijcie do wiadomości że nie ma czegoś takiego jaj jedna słuszna i właściwa estetyka i to że mi się coś nie podoba wcale nie znaczy że musi być złe. Czas otworzyć trochę klapeczki z oczu, polecam.
    BTW. Nie dość że zapłacili i to nie mało, to jeszcze dzięki tej sesji mam kilku nowych klientów, a nie minął nawet miesiąc od publikacji.
    Bo to jest cos innego - i dobrze . Z jajem i w fajnej inscenizacji i jako dodatkowe zdjecia w sesji bankowo zagraly takie obrazki na 100%

Domyślnie

To nie były dodatkowe zdjęcia z sesji, to były główne zdjęcia, sesja była zaplanowana kilka tygodni wcześniej i tak właśnie miała wyglądać

Domyślnie

kto puścił bąka ?..... pod dywan ? śmieszne, pomysłowe trochę komiksowe, na pewno nietuzinkowe wolę jednak Twoją "klasykę" z ostatniego zdjęcia.

Domyślnie

jednak pierwowzór jest zrobiony po bożemu
    http://www.dpreview.com/news/2011/7/22/lachapelle
    czyli zabawa kiczem w dobrym stylu i faktycznie z przymróżeniem oka.
    tutaj Pank sie wyklada, lezy i kwicy.

Wojtek Marzec: ladnie to tak kpić z kolegi ?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wojtek Krolik, poswieciles czas zeby odnalezc tamte zdjecia, podlinkowac tutaj... chcialo ci sie ? Zastanawiajace, bardzo. Poznawszy juz troche twoje sieciowe wyczyny jakos mnie to w sumie nie dziwi.

Domyślnie

Najśmieszniejsze jest to że tamto zdjęcie Chapella zobaczyłem już po sesji. Kolegi Królika, jako znanego specjalisty od wyczesanych grzybiarskich sesji wypada chyba posłuchać, poleżę i trochę pokwiczę

Domyślnie

jest o tym watek na FFS, podane linki, wyluzujcie chlopaki
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Najśmieszniejsze jest to że tamto zdjęcie Chapella zobaczyłem już po sesji. Kolegi Królika, jako znanego specjalisty od wyczesanych grzybiarskich sesji wypada chyba posłuchać, poleżę i trochę pokwiczę
    Jeśli wszystkie foty kroolika sprowadzasz do jakiegoś jedynego wyskoku to faktycznie masz rację. Teraz tylko zastanów się czy mózg działa w ten sposób.
    red light, dark room...

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów