Z sesji oddaję około 30 zdjęć
Szukaj
Z sesji oddaję około 30 zdjęć
Według mnie rewelacja. Masz naprawdę fajny pomysł na swoją fotografię. Myślę, że powinieneś trzymać się tego. Bardziej to dopracować dbając o najmniejszy szczegół a będziesz fotografem o światowej renomie. A ponieważ ważne jest nie tylko to co się robi ale i czego się nie robi, odpuściłbym sobie te ultraszerokie, przerysowane kadry. Naprawdę ekstra. Czekam na kolejne pomysły.
do mnie te zdjeca nie przemawiają
To chyba dobrze, gdyby zaczęły to by znaczyło że albo należy skontaktować się z psychiatrą albo że staff był naprawdę świetny![]()
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee błagam Cie zamknij ten rozdział swojego życia i nie otwieraj wiecej tej księgi!!!!! Udam że nie widzę tego tam na górze...
Bardzo lubię Twoje zdjęcia są interesujące, ciekawe, inspirujace - ale to co pokazujesz nam tutaj to coś czego nigdy nie powinno sie robić ludziom na tych zdjeciach. Wybacz że to napiszę ale to wsteczyzm.... po Tobie spodziewam się czegoś więcej niż kolorowanki w stylu ucze się obsługi programu.
Wybacz, ale pozwolę sobie jednak otwierać i zamykać księgi które mam ochotę![]()
Twoje zycie Twoje prawo ale nie idz tą drogą ....
Wolałbym jednak o tym jaką drogą iść decydować sam, nie wiem czemu ale jakoś bardziej ufam swojej intuicji i doświadczeniu niż radom forumowego nika z 8 postamiDrogi, forumowy niku, po prostu nie zrozumiałeś, co nie jest niczym złym, ale nie uważasz że doradzanie obcemu facetowi w tak kategoryczny sposób co ma robić a czego nie jest niezbyt rozsądne?
6 i 7 to jeszcze rozumiem, ale za pozostałe chyba nikt Ci nie zapłacił...
Skontaktuj się z nami