Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 71

Domyślnie

Według mnie rewelacja. Masz naprawdę fajny pomysł na swoją fotografię. Myślę, że powinieneś trzymać się tego. Bardziej to dopracować dbając o najmniejszy szczegół a będziesz fotografem o światowej renomie. A ponieważ ważne jest nie tylko to co się robi ale i czego się nie robi, odpuściłbym sobie te ultraszerokie, przerysowane kadry. Naprawdę ekstra. Czekam na kolejne pomysły.

Oszczędny w słowach Awatar JoannaJeszka
    Miasto
    Kujawsko Pomorskie

Domyślnie

do mnie te zdjeca nie przemawiają

Domyślnie

To chyba dobrze, gdyby zaczęły to by znaczyło że albo należy skontaktować się z psychiatrą albo że staff był naprawdę świetny

Domyślnie

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee błagam Cie zamknij ten rozdział swojego życia i nie otwieraj wiecej tej księgi!!!!! Udam że nie widzę tego tam na górze...
    Bardzo lubię Twoje zdjęcia są interesujące, ciekawe, inspirujace - ale to co pokazujesz nam tutaj to coś czego nigdy nie powinno sie robić ludziom na tych zdjeciach. Wybacz że to napiszę ale to wsteczyzm.... po Tobie spodziewam się czegoś więcej niż kolorowanki w stylu ucze się obsługi programu.

Domyślnie

Wybacz, ale pozwolę sobie jednak otwierać i zamykać księgi które mam ochotę

Domyślnie

Twoje zycie Twoje prawo ale nie idz tą drogą ....

Domyślnie

Wolałbym jednak o tym jaką drogą iść decydować sam, nie wiem czemu ale jakoś bardziej ufam swojej intuicji i doświadczeniu niż radom forumowego nika z 8 postami Drogi, forumowy niku, po prostu nie zrozumiałeś, co nie jest niczym złym, ale nie uważasz że doradzanie obcemu facetowi w tak kategoryczny sposób co ma robić a czego nie jest niezbyt rozsądne?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Fąfrowicz Zobacz posta
    Mam tylko pytanie - czy te zdjęcia mają jakiś ukryty sens, czy to sklejanka Twojej fantazji? Pytam bo nie wiem czy szukać jakiegoś przekazu w tym wszystkim
    Uruchom wyobraznie a sprzet odstaw w kąt.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

6 i 7 to jeszcze rozumiem, ale za pozostałe chyba nikt Ci nie zapłacił...

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów