A ja się dziwiłem że moje stare zachowanie (tak gdzieś sprzed 2 lat) wkurza ludzi...
Teraz widzę jeszcze gorsze zachowanie początkującego i mnie to też wkurzać zaczyna...
Szukaj
A ja się dziwiłem że moje stare zachowanie (tak gdzieś sprzed 2 lat) wkurza ludzi...
Teraz widzę jeszcze gorsze zachowanie początkującego i mnie to też wkurzać zaczyna...
witamy kolegę ,,kwasy'' jeśli to tak można tłumaczyć. Forum jest bardzo potrzebne i cenione przez nas, (NIKONIARZY) ale pod warunkiem że chcesz się czegoś nauczyć. To jest jak szkoła wchodząc do niej musisz przystać na pewne warunki (regulamin) za brzydkie zachowanie dostajesz ,,łapę'' drewnianą linijką za całkowite naruszenie jesteś zawieszony, za bluzganie, obrażanie i nieprzestrzeganie regulaminu wydalenie. Koniec kropka. Twoje fotki nie rzucają na kolana i nie spełniają standardów, więc nie miej za złe że chłopaki Ci to powiedzieli prosto w oczy (jak nauczyciel w szkole) że coś jest nie tak. Spokojnie podejdź do tematu a za rok będziesz się zastanawiał ,,kurde nie wiem sam jak mogłem upublicznić takie fotografie???! '' Wyluzuj popracuj ocenisz się sampozdrawiam!
D700+50mm f1.8G+Di866
Kolego nie ironizuj tylko ćwicz !
Zapraszam wszystkich do odwiedzania !
www.fotomediasport.pl | www.rafalrusek.pl | www.PRESSFOCUS.pl
POLUB NASZ PROFIL NA FB ------> FOTOMEDIASPORT
Skontaktuj się z nami