Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Speedwayyyy !!!

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A ja się dziwiłem że moje stare zachowanie (tak gdzieś sprzed 2 lat) wkurza ludzi...

Teraz widzę jeszcze gorsze zachowanie początkującego i mnie to też wkurzać zaczyna...

Domyślnie

witamy kolegę ,,kwasy'' jeśli to tak można tłumaczyć. Forum jest bardzo potrzebne i cenione przez nas, (NIKONIARZY) ale pod warunkiem że chcesz się czegoś nauczyć. To jest jak szkoła wchodząc do niej musisz przystać na pewne warunki (regulamin) za brzydkie zachowanie dostajesz ,,łapę'' drewnianą linijką za całkowite naruszenie jesteś zawieszony, za bluzganie, obrażanie i nieprzestrzeganie regulaminu wydalenie. Koniec kropka. Twoje fotki nie rzucają na kolana i nie spełniają standardów, więc nie miej za złe że chłopaki Ci to powiedzieli prosto w oczy (jak nauczyciel w szkole) że coś jest nie tak. Spokojnie podejdź do tematu a za rok będziesz się zastanawiał ,,kurde nie wiem sam jak mogłem upublicznić takie fotografie???! '' Wyluzuj popracuj ocenisz się sam pozdrawiam!
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian3202 Zobacz posta
    witamy kolegę ,,kwasy'' jeśli to tak można tłumaczyć. Forum jest bardzo potrzebne i cenione przez nas, (NIKONIARZY) ale pod warunkiem że chcesz się czegoś nauczyć. To jest jak szkoła wchodząc do niej musisz przystać na pewne warunki (regulamin) za brzydkie zachowanie dostajesz ,,łapę'' drewnianą linijką za całkowite naruszenie jesteś zawieszony, za bluzganie, obrażanie i nieprzestrzeganie regulaminu wydalenie. Koniec kropka. Twoje fotki nie rzucają na kolana i nie spełniają standardów, więc nie miej za złe że chłopaki Ci to powiedzieli prosto w oczy (jak nauczyciel w szkole) że coś jest nie tak. Spokojnie podejdź do tematu a za rok będziesz się zastanawiał ,,kurde nie wiem sam jak mogłem upublicznić takie fotografie???! '' Wyluzuj popracuj ocenisz się sam pozdrawiam!

Nie komentuje tego wszystkiego, bo ja chciałem tylko krytyki, nawet zwykłego zjechania mnie za byle jakie foty...
    "więc nie miej za złe że chłopaki Ci to powiedzieli prosto w oczy" prosto w co ?! Haha, no z całym szacunkiem.

Domyślnie

Kolego nie ironizuj tylko ćwicz !
    Zapraszam wszystkich do odwiedzania !
    www.fotomediasport.pl | www.rafalrusek.pl | www.PRESSFOCUS.pl
    POLUB NASZ PROFIL NA FB ------> FOTOMEDIASPORT

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów