Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Speedwayyyy !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez acids Zobacz posta
    Wiem, że jest ok. O kolego Ty tam powyżej nie chrzan mi o samokrytyce, bo akurat mam jej w nadmiarze. Chodziło mi o to żeby je ktoś właśnie skrytykował, a nie milczał. Oceniajcie sobie dalej nudne piłkarskie pstryki.
    Z takim podejściem do komentujących powinieneś mieć bana na wszystkie fora tematyczne...

Domyślnie

Chcesz oceny, proszę.
    Nieostro, kadry za szerokie, pojechana obróbka.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Powiedz mi ... Po cóż Ci ISO 800 przy czasie 1/1600 ? Nie znam się na żużlu, ale czy oni aż tak tam szybko jeżdżą ?
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

" nie chrzań mi o samokrytyce" po takich słowach to powiem tylko że żałuję że cokolwiek napisałem . Jak widzę wiesz wszystko i tylko oczekujesz pochwał a na takie nie zasługujesz jeśli chodzi o twoje fotografie jak i twój charakter.

Patrz i się ucz !

Ostatnio edytowane przez Hubert Adamczyk ; 12-11-2011 o 15:58
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

No nie, zawodnik ma krzywo nogę ustawioną na podnóżku a tak na poważnie to fajna fotka i ładnie przedstawiająca istotę zdjęć czarnego sportu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Powiedz mi ... Po cóż Ci ISO 800 przy czasie 1/1600 ? Nie znam się na żużlu, ale czy oni aż tak tam szybko jeżdżą ?
    na prostej osiągają nawet do 120 km/h

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez acids Zobacz posta
    na prostej osiągają nawet do 120 km/h
    na prostej to sie panoramuje, wiec i 1/10 wystarczy

Domyślnie

Fociłeś kiedyś na żużlu ?

Domyślnie

Hej...
    To forum uczy... pokory. Zawsze znajdziesz kogoś kto zrobiłby lub zrobi zdjęcie o podobnej tematyce lepiej od ciebie... Problem - czy się z umiesz do tego przyznać czy nie. Jak się przełamiesz to się można duuuuuużo nauczyć...
    Każdemu zależy (mniej lub bardziej po cichu) na aplauzie uznaniu i gratulacjach. To normalne. Ale nie każdemu się należą...
    Co do "nadreprezentacji" piłki kopanej... Piłka kopana w w dobrym zdjęciowym wydaniu wymaga dużo kunsztu i ...sprzętu. Ja się nią nie pasjonuję, rzadko komentuję, ale tu - uwielbiam oglądać. Tu chłopaki naszą gównianą ligę zamieniają w piękne obrazy niczym z LM... I chwała im za to.
    Tyle. Pokory. Otwarcia i spokoju... Często nikt nie komentuje słabych zdjęć. Bo szkoda coś źle napisać. No i pojawia się tu tyle super fot, że szkoda czasem czasu.
    A Twoja produkcja nie wiele się różni kadrowaniem i jakością od zdjęcia z lepszej komórki...
    Bolało? Trudno.
    Przejrzyj archiwa - jest tu kilku mistrzów od żużlu - naśladownictwo uczy!!!!

Apropos.... Czemu prawie nikt nie komentuje mych arcydzieł z BOKSU????????????????????
    Bo rzucę się z okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boleczek Zobacz posta
    A Twoja produkcja nie wiele się różni kadrowaniem i jakością od zdjęcia z lepszej komórki...
    Zrobioną przez przypadkowego widza Bo podejrzewam, że ktoś kto ma pojęcie przynajmniej ładnie wykadruje

A Ty niestety autorze tych zdjęć nie masz zielonego pojęcia jak to wszytko działa.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów