Close

Strona 320 z 371 PierwszyPierwszy ... 220270310318319320321322330370 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 191 do 3 200 z 3702

Domyślnie

Ty dalej nie kumasz jednej podstawowej rzeczy. Każesz mi do peceta wsadzać topowe rzeczy tak jakby każda pierdółka w imacu 22" którego przytoczylem byla high end jak np ten zasilacz za 400zł. Obudowe jak szukałeś z kumplem to znajdziesz za 200zł nie muszę chyba paldem pokazywać.

Ja natomiast wkładam do tego peceta rzeczy które są tak samo wydajne jak te w imacu a nie tak samo drogie bo tylko wtedy porównanie cenowe ma sens, stąd nasze problemy z dogadaniem się. A funboyem jesteś Ty, niestety bez solidnych argumentów.
    ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Ceny dyskow w tej chwili sa wyzsze z nienaturalnych wzgledow. Niedlugo powinny spasc spowrotem do normalnego poziomu i wtedy znowu bedziemy mieli spora przewage PC jak mielismy wczesniej. Wiec skoro Twoj mac ma taka sama cene ( przy mniejszej wydajnosci ) tylko wtedy kiedy sa powodzie i ceny podzespolow leca wgore jak szalone to... hmm
    No ale to że iMac nie jest droższy od PC już uzgodniliśmy. Był droższy jak "zapomniałeś" o takich rzeczach jak odpowiedni system operacyjny, klawiatura itd. Z wyliczeń jeszcze wyszło że "kiedy sa powodzie" to PC jest droższy i obecnie starasz się dowieść że PC droższy od iMaca nie jest, a nie odwrotnie.

Ja natomiast wkładam do tego peceta rzeczy które są tak samo wydajne jak te w imacu a nie tak samo drogie
    To wkładaj które są tak samo dobre, bo wydajność to nie wszystko. BTW. Co to jest funboy?

Udowodniłem Ci że piszesz głupoty - wypadałoby żebyś się przyznał i dyskusję mamy zakończoną, bo argumenty już dawno padły. To nie ja musiałem co chwilę prostować to co piszę - to oem, to ultimate, to jednak home, to woda, to jednak air, a to bez klawiatury...
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 13-11-2011 o 17:19

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    To wkładaj które są tak samo dobre, bo wydajność to nie wszystko. BTW. Co to jest funboy?
    Ty to chyba jestes jakis murowany z cegly

Napisze Ci bardzo prosto - zlozony przez mua PC pobije wydajnoscia i stabilnoscia kazdego Apple za dwa razy wiecej pieniazkow, kapisz ? Jestem w stanie zalozyc sie o 1000zl z kazda chetna makowka ze mam racje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Ty to chyba jestes jakis murowany z cegly

Napisze Ci bardzo prosto - zlozony przez mua PC pobije wydajnoscia i stabilnoscia kazdego Apple za dwa razy wiecej pieniazkow, kapisz ? Jestem w stanie zalozyc sie o 1000zl z kazda chetna makowka ze mam racje
    No ale co ma do tego o czym ja pisałem wydajność? Rozumiem to świetnie, sam też niejednego kompa miałem składanego tylko pod tym względem, kręconego na potęgę i chłodzonego prawie w całości wodą, nieraz bez obudowy tylko leżał na stole. Ale co to ma do rzeczy? Wydajność to nie wszystko. Jak dla kogoś wydajność jest ważna i nic więcej to nie kupuje Apple, to chyba proste.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 13-11-2011 o 17:27

Domyślnie

Człowieku te zmiany były tylko dlatego że kręciłeś jak nie powiem co żeby wyszło na Twoje więc się dostosowywałem, ja mogę złożyć sprzęt za 3000zł który będzie tak wydajny albo i bardziej wydajny niż ten Twój kochany maczek a że dla ciebie obudowa musi kosztować 400zł no to sorry idz sobie taką kup nie każdy takiej potrzebuje jak ty, tak samo jak nie każdy potrzebuje mieć myszke i klawiature za 500zł... Weź sie opanuj, bo sie cieszysz że udowodniłeś że najtańszy imac jest tańszy od PC złożonego z topowych rzeczy i to jak jest powódź i ceny szaleją.......

Dla mnie wydajność i żywotność to wszystko, jak chcesz mieć pięknego pececika to składaj go nawet za 10 000zł, mnie to lotto bo dla mnie może wyglądać diametralnie inaczej, ważne że będzie wydajniejszy. Dla mnie koniec tematu.
    Ostatnio edytowane przez Aeon88 ; 13-11-2011 o 17:31
    ;]

Domyślnie

Ludzie, wrzućcie na luz

Za dużo tu emocji i docinek (dzięki tomwidlak za fanboja).
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    Człowieku te zmiany były tylko dlatego że kręciłeś jak nie powiem co żeby wyszło na Twoje więc się dostosowywałem, ja mogę złożyć sprzęt za 3000zł który będzie tak wydajny albo i bardziej wydajny niż ten Twój kochany maczek a że dla ciebie obudowa musi kosztować 400zł no to sorry idz sobie taką kup nie każdy takiej potrzebuje jak ty, tak samo jak nie każdy potrzebuje mieć myszke i klawiature za 500zł... Weź sie opanuj, bo sie cieszysz że udowodniłeś że najtańszy imac jest tańszy od PC złożonego z topowych rzeczy i to jak jest powódź i ceny szaleją.......

Dla mnie wydajność i żywotność to wszystko, jak chcesz mieć pięknego pececika to składaj go nawet za 10 000zł, mnie to lotto bo dla mnie może wyglądać diametralnie inaczej, ważne że będzie wydajniejszy. Dla mnie koniec tematu.
    Zmiany były dlatego, bo pisałeś głupoty - system oem, seryjne głośne chłodzenie, brak klawiatury i myszki itd. Do tej pory nie podałeś mi jaka to karta graficzna jest seryjnie wyposażoną w chłodzenie o zbliżonej głośności do imaca. Dalej też nie podałeś modelu myszki i klawiatury z aluminium bezprzewodowych w porównywalnej klasie. Porównujesz OBECNĄ cenę jakiegoś starego maca z poprzedniej epoki, który dawno jest zastąpiony nowym, i nie chcesz przyjąć OBECNYCH cen dysków twardych tylko jakieś wcześniejsze, które MOŻE kiedyś tam (no KIEDYŚ na pewno...) wrócą.

No i nazywasz fanboyem apple, osobę która nie ma ani jednego urządzenia tej firmy. A przepraszam... funboyem .

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    No ale co ma do tego o czym ja pisałem wydajność? Rozumiem to świetnie, sam też niejednego kompa miałem składanego tylko pod tym względem, kręconego na potęgę i chłodzonego prawie w całości wodą, nieraz bez obudowy tylko leżał na stole. Ale co to ma do rzeczy? Wydajność to nie wszystko. Jak dla kogoś wydajność jest ważna i nic więcej to nie kupuje Apple, to chyba proste.
    Aaaaaaaaaaaaaaa, "wartosci wyzsze" Teraz ja kapisz

Sorry ale dla mnie komputer to narzedzie i wydajnosc ze stabilnoscia to najwyzsze priorytety Do gapienia sie na i ruszania skora przy mam piekna dziewczyne, ktora wole o wiele bardziej do tych celow od kazdego kompiutera Nawet od Maka Pro

Niech ktorys z makowek napisze w koncu prosto i zwiezle ze Maka sie kupuje nie dla tego ze jest szybszy, stabilniejszy czy dla lepszej wartosci za piniendzory a dla tego ze jast taki pikny i ze czlek czuje sie 5x bardziej kul niz bez niego Wtedy z checia przytakne. Choc nadal bede wolal dziewczyne, jestem starej daty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Sorry ale dla mnie komputer to narzedzie i wydajnosc ze stabilnoscia to najwyzsze priorytety
    Myślisz, że kogoś tu interesuje jakie masz priorytety?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Mysle ze wiekszosc osob ma takie.
    d70s + N18-70 + N55-200

Strona 320 z 371 PierwszyPierwszy ... 220270310318319320321322330370 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów