nie, pokazuję Ci, że nadużywasz uogólnień - ciekawi mnie jakiego konia wybierze sobie Stig i czy ma gdzie go trzymać
taa, mówiliśmy, ale do tej pory dowodów nie pokazałeś, oprócz oczywiście uogólnień i argumentów "jest tak, bo wszyscy o tym wiedzą że jest"Już o tym mówiliśmy. Nie ma absolutów, ale waga niedoróbek Windows jest inna niż w OSX.
napisałem, że ten filmik jest to czepialstwo - w przeciwieństwie do Ciebie jestem bardziej obiektywny i wciąż traktuję oba systemy jako narzedzie pracy, a nie ptrzedmiot kultu,Pokazuje dokładnie czepialstwo. Nic więcej.
filmik to pokazuje - system jak system, ani lepszy, ani gorszy, ma elementy które wkurzają, ma elementy które się podobają - a co najlepsze dla innej osoby może być dokładnie na odwrót, coś co wkurza jedną osobę może być wspaniałe dla innej i odwrotnie - nie ma rzeczy jedynych i cudownych dla wszystkich, komuś podobają się góry, a innym ocean, jedni wolą dłubać w ziemi, a inni latać - zrozum i zaakceptuj to w końcu
niech będzie i przyczepka, chyba jednak taniej do określonego celu wychodzi niż cieżarówka, do zakupu której namawiaszSkoro jesteśmy przy tym przykładzie, lepszą analogią do laptopa ze stacją jest osobówka z przyczepą.![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami