Close

Strona 308 z 371 PierwszyPierwszy ... 208258298306307308309310318358 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 071 do 3 080 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrQba Zobacz posta
    Ma być prosty i przyjazny i nie przeszkadzać.
    Więc mówisz, że te żółte plamy na ekranie nie przeszkadzają?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Więc mówisz, że te żółte plamy na ekranie nie przeszkadzają?
    Mówimy o funkcjonalności czy awarii?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

O "wciąganiu kurzu pod ekran".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    O "wciąganiu kurzu pod ekran".
    Czyli o awarii. Co jest dziwnego w awarii? Widziałem nie raz zdechłego robala za ekranem monitora za 10 tys. Normalka. Serwis i czyszczenie.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

Nie pisałem, że jest w tym coś dziwnego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Zapomniał Pan dodać, że kiedy firma jest porządna.
    nieprawda - jest to jej obowiązek, inaczek UOKiK i jego odpowiedniki w innych krajach zjedzą taką firmę żywcem, a już szczególnie jak to coś ma związek z prądem lub zagrożeniem życia użytkowników, choćby nieszczęsne dywaniki w Toyocie lub z naszego podwórka przetwornik napięcia w Nikonie D5000

zresztą jeżeli jest to wada fabryczna i zostanie to stwierdzone to praktycznie wszyscy producenci naprawiają takową wadę bo inaczej stracą nabywców swoich produktów - ot takie dzikie prawo rynku
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    nieprawda - jest to jej obowiązek, inaczek UOKiK i jego odpowiedniki w innych krajach zjedzą taką firmę żywcem
    Ta, baju baju.
    Jeśli sprzęt jest tani, łudzi się że kogoś interesuje co się z nim dzieje po sprzedaży? Kroi się ze wszystkiego, łącznie z kosztami serwisu. Widziałem przypadki odmowy naprawy gwarancyjnej bo na obudowie była zaschnięta kropelka. Ekspertyza - zalany, pomimo, że na żadnym elemencie nie było żadnych śladów cieczy. I takie firmy wymienią pogwarancyjnie bujające się zawiasy albo pękniętą obudowę. Trochę realiów...

Domyślnie

Czyli o awarii. Co jest dziwnego w awarii? Widziałem nie raz zdechłego robala za ekranem monitora za 10 tys. Normalka. Serwis i czyszczenie.
    Witam
    nie jest to normalka dla infolinii applea. Wskazanie na reset pamięci a nie na szmatkę z płynem do mycia ... ale może to nie ta "firma porządna" . Wiem czepiam się szczegółów ale to ma być*ten idealny sprzęt.
    dodam że naprawdę jest super ...
    pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzall Zobacz posta
    nie jest to normalka dla infolinii applea. Wskazanie na reset pamięci
    Bawi Pana wymyślanie bzdur niestworzonych?

Domyślnie

Ta, baju baju.
    Jeśli sprzęt jest tani, łudzi się że kogoś interesuje co się z nim dzieje po sprzedaży? Kroi się ze wszystkiego, łącznie z kosztami serwisu. Widziałem przypadki odmowy naprawy gwarancyjnej bo na obudowie była zaschnięta kropelka. Ekspertyza - zalany, pomimo, że na żadnym elemencie nie było żadnych śladów cieczy. I takie firmy wymienią pogwarancyjnie bujające się zawiasy albo pękniętą obudowę. Trochę realiów...
    WITAM
    nikon w modelu chyba COOLPIX 5700 zmienił mi po gwarancji matryce. Bez słowa... a to tylko nikon
    sony bateria po gwarancji też.
    Ale miałem sprzet zakupiony w firmie z takiego lokalnego składacza "Format" się nazywał i ni dość że wszelki podzespoły miały swoje karty gwarancyjne 12-24-60 - wieczysta gwarancje itp. To jak było coś potrzeba z przekonfigurowaniem czy podmianą nigdy nie było problemu. Ale pewnie to był wyjątek.
    Była akcja z jakimiś płytami asusa chyba że padały i akurat w kilku kompach były poinstalowane. Całość obsługi była wykonana przez serwis Formatu - asus jeszcze nie istniał jako oddzielna firma u nas na rynku - bez żadnych problemów.
    Nie neguję że są plewy ale apple to nie samo ziarno i odwrotnie. To tak ogrodniczo (rolniczo)
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Strona 308 z 371 PierwszyPierwszy ... 208258298306307308309310318358 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów