Czy jest opcja, żeby zaznaczyć pędzlem inteligentnym część obrazu i dać mu zerowe działanie efektu HDR?
Szukaj
Czy jest opcja, żeby zaznaczyć pędzlem inteligentnym część obrazu i dać mu zerowe działanie efektu HDR?
D200 plus graty...
Ostatnio edytowane przez Pebal ; 01-11-2011 o 10:50
witam
mam jeszcze taki temat i zarazem moze podpowiedz co do usprawnienia funkcjonowania suwaków a mianowicie:
fajnie byłoby aby przy suwaku oprócz suwaka i liczby było okienko tak jak np w PS aby była możliwość wprowadzenia wartości ręcznie
dla nas uzytkowników myślę, że usprawniłoby to pracę i szybkość jeśli chodzi o zdjęcia o powtarzających się parametrach a rówie świetne rozwiązanie z Twojej strony
pozdrawiam
Grzegorz
N D300s + N D200 SB 900 + N80-200 f:2.8 + N18-200 VR + N50 f:1.8 D + Samyang 8mm f:3.5 + Tokina 28-70 f:2.8 + Kenko Tele x2 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
moze i tak ale czesto jak robie HDR pod sfery kazda sfera ma swoje parametry i bym sie zawalil jesli chodzi o presety a tak byloby wygodniej![]()
N D300s + N D200 SB 900 + N80-200 f:2.8 + N18-200 VR + N50 f:1.8 D + Samyang 8mm f:3.5 + Tokina 28-70 f:2.8 + Kenko Tele x2 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Może zaczynającemu przygodę z zdjęciami do HDR, taki poradnik coś pomoże:
Poradnik Jak robić zdjęcia do technologii HDR
http://issuu.com/zbyma/docs/poradnik...echnologii_hdr
w pewnym sensie uzupełnienie do poprzednio opublikowanego poradnika
Poradnik_Zastosowanie SNS-HDR Lite.pdf
Pozdrawiam
dzieki za publikacje![]()
Mam pytanie odnośnie pracy SNS-HDR z procesorami wielordzeniowymi. Czy w przypadku zwiększenia liczby rdzeni wydajność programu rośnie proporcjonalnie? Czy może nie ma to znaczenia i liczy się jedynie częstotliwość taktowania? Pozdrawiam, Piotr.
Skontaktuj się z nami