Szukaj
Tam gdzie kończą się argumenty zaczynają się żarty. Jak nie mało odkrywcze to poziom piaskownicy... Ech...
Teraz FDD faktycznie do niczego nie jest potrzebne ale wtedy było, tak samo jak dziś USB.
Którzy ludzie nie narzekają? Wyznawcy iBelieve zapewne, jakże by mogli...
Gdyby nie USB w netbooku żony to jadąc w tym roku na wakacje na Węgry miałbym zgryz - nawigacja w telefonie zżera jednak mocno akumulator. A dzięki temu, że żaden wizjoner od siedmiu boleści nie wykastrował netbooka z nikomu niepotrzebnego USB, mogłem telefon podładować w czasie jazdy.
Nie mam kabla do zapalniczki samochodowej, ale pewnie prędzej czy później będę musiał kupić. Mam nadzieję, że w koncernach samochodowych nie pracują tacy wizjonerzy jak w Apple.
Acer. Też pękająJaki inny sprzęt ma obudowę porównywalną z MBP albo MP?![]()
To ja tym bardziej czuje sie oszukany !! Moj MacBook jest z plastiku i tez czasem skrzypnac potrafi, moze dla tego ze kosztowal tylko 4200zlPewnie dla tego trzy razy sie juz zepsul tez, ale moze nie umiem uzywac
I nie boj sie odblokowania mozgu, to nie jest wcale bolesne choc wymaga nieco wysilku![]()
Mowa jest o MB a nie MBP. http://appleblog.pl/pekajace-macbooki | http://myapple.pl/sprzet-apple-opini...a-obudowa.html
Mozna odpowiedziec w taki sam sposob jaki uzywa Tom "ja nie jestem tu od udowadniania czegokolwiek, chcesz to sobie znajdz na necie"
Zeby czasem Tom nie posadzil mnie o klamstwa i jak wspomniano chodzilo o mb a nie mbp
http://www.myapple.pl/artykuly/81201...-macbooki.html
cytujac
"Na forum MyApple ktoś zasugerował następujące rozwiązanie:
1. NIGDY nie zamykać pokrywy lub robić to jak najrzadziej.
2. Pisać na klawiaturze nie naciskając nadgarstkami komputera (można też po prostu używać zewnętrznej klawiatury - przyp. red.)."
Wybaczcie, ale jak ktos powie ze te rozwiazania nie sa zalosne i smieszne to chyba ma jednak cos wspolnego z talibami![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Droga ładowarka do nawigacji....Nie lepiej zasilacz samochodowy 12V z wyjściem USB? Belkin takie coś robi i sprzedaje za jakieś grosze. Jeśli są w aucie urządzenia zasilane przez USB to się po prostu takie coś kupuje a nie wyszukuje pozorne wady. A nawiasem mówiąc w MBP USB jest.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Pękające obudowy nie produkowanych od dawna Macbooków to stara sprawa i Apple wymieniało je za darmo, nawet po gwarancji. Pokaże mi Pan innego producenta który wymieni uszkodzoną mechanicznie obudowę po gwarancji?
MBP natomiast problem nie istnieje. Obudowa jest najlepsza jaką w ogóle widziałem w notebookach. Swoją drogą pierwsze kontakty z Apple wielu ludzi zaczyna właśnie przez zwrócenie uwagi na perfekcyjnie wykonaną obudowę MBP i MBA. Pierwsze MBP mają już dobre kilka lat i patrząc po rynku wtórnym nie cierpią na żadne przypadłości złej konstrukcji.
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 10-11-2011 o 16:38
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Skontaktuj się z nami