Close

Strona 304 z 371 PierwszyPierwszy ... 204254294302303304305306314354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 031 do 3 040 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Niby co ulepszyli? Telefon? Odtwarzacz mp3? Okienka w systemie jakich nie ma w innym?
    Dokładnie.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrQba Zobacz posta
    Jeszcze jedno. Unibody czyli obudowy wykonane z aluminium w 1 kawałku. Pisząc to na skrzypiącym plastikowym laptopie ACER bardzo żałuje, że inni producenci nie palą sie do tego rozwiązania. Jestem skłonny dać wiecej kasy dla kawałka dobrej obudowy i nie pisze tu o Apple.
    Jestem tym doglebnie wzburzony i nadal nie moge uwierzyc ze laptop za 1500zl nie jest tak dobrze wykonany jak takowy za 8000zl. Czy CBŚ o tym wie ?? Czy ktos zawiadomil prokurature ?? Ktos powinien definitywnie za to beknac. Ewentualnie ktos mogl by temu panu odblokowac mozg

1 telefonu nie wymyślili tylko udoskonalili w ten sposób, że pragną go miliony.
    2 rynku muzycznego mp3 nie wymyślili tylko przekształcili w ten sposób, że korzystają z niego miliony
    3 odtwarzacza mp3 nie wymyślili tylko zaprezentowali taki który chciało używać miliony
    4 nie wymyślili pierwszego komputera ale zaczęli jako pierwsi na świecie sprzedawać komputery dla mas Apple II, teraz sprzedają miliony swoich
    5 interfejs graficzny wymyslił xerox ale sie wycofał i apple rozwinął tą idee i teraz używają tego miliony
    Więc przykładów jest sporo
    Apple nie wymyslil tez kremu do rak i chusteczek higienicznych, a mimo to miliony onanizuja sie uzywajac owych do swych przystojnych i sexownych produktow Apple a miliony wiecej na mysl o ich posiadaniu Nie slyszy sie tez aby dzieci w Chinach dawaly sobie wyciac nerke za HTC czy Samsunga, tylko za iPada

Genial !

Domyślnie

Kolejne spekulacje niesprawdzone i niepotwierdzone żadnymi dowodami. Uwielbiam ten wątek Skoro działają iPhony z premiery z 2007 roku to chyba Twoja teoria o 3 latach sie nie sprawdza.
    Brak zrozumienia. Mnie nie interesują zabawki. Ilość upadków tej Nokii (wytrzymałość) oraz częstotliwość ładowania miałem na myśli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Niby co ulepszyli? Telefon? Odtwarzacz mp3? Okienka w systemie jakich nie ma w innym? Pisales o milionach ktorzy pozadaja wiec pokazalem Ci ze sa dziesiatki milionow ktorzy nie maja produktow Apple i tez korzystaja z tych dobrodziejstw.

ja nie atakuje nikogo ani zadnej firmy, uwazam Apple za niezly sprzet, tylko ten hura optymizm jabklowy ma sie nijak do rzeczywistosci bo az tak wspaniale to tam nie ma.

1. telefon - Wprowadzili ekran dotykowy i cały ekosystem z tym związany czyli Apple Store, iTunes Store. (programy, gry, filmy, muzyka w całkiem innym wymiarze.)
    2. odtwarzacz mp3 z ekranem dotykowym (pod touch). odtwarzacz i platforma do grania
    3. Rynek muzyczny też ulepszyli. Podpisując umowe z wiekszoscią firm fonograficznych dali dostęp do muzy za 0,99$. podaj mi przykład innego sklepu muzycznego który sprzedał 10 mld mp3 ?

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

1. telefon - Wprowadzili ekran dotykowy i cały ekosystem z tym związany czyli Apple Store, iTunes Store. (programy, gry, filmy, muzyka w całkiem innym wymiarze.)
    2. odtwarzacz mp3 z ekranem dotykowym (pod touch). odtwarzacz i platforma do grania
    3. Rynek muzyczny też ulepszyli. Podpisując umowe z wiekszoscią firm fonograficznych dali dostęp do muzy za 0,99$. podaj mi przykład innego sklepu muzycznego który sprzedał 10 mld mp3 ?
    To wszystko absolutna prawda jest, sa nawet na to dowody:

Ostatnio edytowane przez tomwidlak ; 10-11-2011 o 15:19

Domyślnie

Dajcie jeszcze inne, równie fajne obrazki.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter Zobacz posta
    Brak zrozumienia. Mnie nie interesują zabawki. Ilość upadków tej Nokii (wytrzymałość) oraz częstotliwość ładowania miałem na myśli.
    Sory ale nie rzucam telefonami. To nie jest dla mnie argument przy kupowaniu tel czy wytrzyma 100 upadków. 3 gs ładuje codziennie (z racji intensywnego używania) od 2 lat i bateria trzyma ciągle tyle samo...

Domyślnie

Statystyki sprzedaży guzik mnie obchodzą jako klienta, za to podanie sklepu muzycznego który sprzedaje taniej nie jest specjalnie trudne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Do wyciągania odpowiednich wniosków wystarczy mi kilka ogólnie znanych faktów
    Czyli jednak całe to pisanie jest z sufitu.

o jakości obudów
    Jaki inny sprzęt ma obudowę porównywalną z MBP albo MP?

monitorów
    To monitory ogólnego stosowania i nie należy wymagać od nich więcej.

kastrowaniu pod pozorem nieprzydatności z istotnego sprzętu/złączy i inne zagrywki oszczędnościowe.
    Kiedy Apple wyprodukował komputer bez FDD ludzie pukali się w głowy. Dziś to samo dzieje się z innymi standardami wymiany danych. W rozmowach o tabletach, iPad jest krytykowany za brak USB, złącz do kart i innych. Tymczasem posiadaczom jakoś tego nie brakuje. Ale opinia użytkowników jest nieważna, z założenia fanatyczna i jako jedynie słuszną alternatywę pokazuje się zazwyczaj urządzenia na których ściankach mnoży się masa dziurek do wszystkiego. Po ki grzyb?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Sory ale nie rzucam telefonami. To nie jest dla mnie argument przy kupowaniu tel czy wytrzyma 100 upadków. 3 gs ładuje codziennie (z racji intensywnego używania) od 2 lat i bateria trzyma ciągle tyle samo...
    Ja też nie rzucam telefonami, kilka upadków (w tym jeden solidny). Działa dalej. Ładuję średnio co 5-6 dni i nie muszę się stresować. Codzienne ładowanie nie jest dla mnie komfortowe

Strona 304 z 371 PierwszyPierwszy ... 204254294302303304305306314354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów