Szukaj
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
zaczynamy porównywać Lightrooma z Aperture i FCP z Premiere, aby udowodnić, że Mac jest lepszy bo wychodzi taniej?
no to lecimy - PC będzie lepszy niż Mac, bo koszt PC + Corel X5 Suite jest duuuuuuuużo niższy niż Mac + Adobe Creative Suite 5.5 Design Standard - a przeciez to "niemal" to samo, przy czym to niemal ma dość duże znaczenie
a najlepszy to wogóle będzie gimp na linuxie (pomińmy że jest już wersja na Windę) - to był zawsze koronny argument fanatyków linuxa do tego, aby przenieść się z Windy na Linuxa - że przecież Gimp ma niemal te same możliwości co PS![]()
szkoda, że to już nie to samo forum...
Nie o to chodzi. To ja cały czas słyszę że Mac się nie opłaca. Po prostu piszę że mnie się opłaca. Poza tym pamiętaj że na Macu postawisz od tak Windowsa a na PC właściwie szanse są tylko kiedy o tym pomyślisz przed zakupem a i tak różnica w trudności oddalona jest o lata świetlne.
być może (nie sprawdzałem nawet) - to był już żart pisany jak rechotałem ze śmiechu, porównywanie Aperture i Lightrooma oraz FCP i Premiere było na tyle śmieszne, że zaraz mi się przypomniało jak mnie koledzy przekonywali że Linux jest lepszy niż Windows dla mnie, bo gimp jest taki sam jak PS
bo mac to pod względem hardware po prostu wyselekcjonowany PC, więc... masz dokładnie to samo, tylko zamiast zrobione przez Ciebie jest przez producenta
szkoda, że to już nie to samo forum...
Wyobraźni mi nie brak, ale jesteś tak tendencyjny że zęby bolą.
Wybierasz specjalnie jak najdroższy soft pod Windows żeby tylko udowodnić że twoja racja jest bardziej twojsza.
Porównuj ceny sprzętu + samego systemu.
Czy Lion za stówkę nie wymaga czasem posiadania licencji na Snow Leopard?
Ostatnio edytowane przez Merde ; 10-11-2011 o 09:54
Skontaktuj się z nami