Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: sikora uboga

Domyślnie sikora uboga

Dziękuje koleżance Bogna za pomoc w obróbce zdjęcia

Domyślnie

Mimo, że to nie moja dziedzina, to mnie się podoba

PS Nie ma sprawy
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Jeszcze dorzucę dzięcioła:

Domyślnie

Coś takie wyblakłe kolory...no i jak na jedynce bohater sam w sobie piękny, tak...patyk

Domyślnie

Cieszę się, że wrzucasz zdjęcia
    Ciekawa kompozycja z ubogą, taka minimalistyczna
    Wysokie iso dało się we znaki, co zaowocowało utratą szczegółów ale to tylko skutek braku światełka Ale co ja będę mówił, wiem , że to wiesz
    Jeśli chcesz to możesz podesłać rawa to z chęcią spróbuję się zmierzyć z obróbką tych zdjęć i mogę Ci odesłać moje wersje
    Serdecznie pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Cieszę się, że wrzucasz zdjęcia
    Ciekawa kompozycja z ubogą, taka minimalistyczna
    Wysokie iso dało się we znaki, co zaowocowało utratą szczegółów ale to tylko skutek braku światełka Ale co ja będę mówił, wiem , że to wiesz
    Jeśli chcesz to możesz podesłać rawa to z chęcią spróbuję się zmierzyć z obróbką tych zdjęć i mogę Ci odesłać moje wersje
    Serdecznie pozdrawiam
    Dzięki za rzeczową ocenę zdjęć, mogę Ci podesłać JPG w RAW się nie bawię
    Niestety D200 przy wysokim ISO daje taki obrazek, a D300s jest w pracy, bo Allegro jeszcze nie oddało kasy za D7K od RE, więc Żona nic nie wie jeszcze o nowym nabytku

Domyślnie

Nooooo kurcze odważyłeś się zamieści . Andrzej od przyszłego tygodnia trenujemy PSE bo z tego wypadu masz szereg świetnych zdjęć z tym dzięciołem i sikorami. Wybierz parę ostrych zdjęć i prześlij tylko pełne JPG bez kadrowania i kombinowania jak widzisz Kamila też się zadeklarował z pomocą .
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

No wreszcie jak napisał razza odważyłeś się wrzucić jakieś fotki.
    Szkoda że nie zdecydowałeś się jednak robić w nefach , wtedy masz duuuużo wieksze możliwości bezstranej obróbki zdjęć a z jpg to już nie to samo.Gorąco namawiam do pracy w rawach!!
    Co do samych zdjęć to faktycznie kolory mocno wyprane no i szumią mocno.Jak już "zatrudnisz" D300s zobaczysz różnicę!!
    Dzięcioł fajny , pokazuj pozostałe.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Szkoda, że nie raw. Przyłączam się do rady Tomka, strzelaj w rawch! Czasem trafia się jakieś ujęcie i z rawa można coś wyciągnąć, a z jpg byłby tylko kosz
    Jak będziesz miał ochotę, to podeślij mi te jpgi

P.S. Nie wiedziałem, że taki z Ciebie kombinator z tym d300s A obiektyw wrócił już z serwisu?
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Szkoda, że nie raw. Przyłączam się do rady Tomka, strzelaj w rawch! Czasem trafia się jakieś ujęcie i z rawa można coś wyciągnąć, a z jpg byłby tylko kosz
    Jak będziesz miał ochotę, to podeślij mi te jpgi

P.S. Nie wiedziałem, że taki z Ciebie kombinator z tym d300s A obiektyw wrócił już z serwisu?
    Pozdrawiam
    Obiektyw może jutro odbiorę z Podstępu, ciekawe jak działa
    Masz Żonę, jak nie to to zrozumiesz jak będziesz miał moje kombinatorstwo z D300s:mrgreen
    Ostatnio edytowane przez mycza ; 10-11-2011 o 00:11

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów