Dziękuje koleżance Bogna za pomoc w obróbce zdjęcia![]()
Szukaj
Dziękuje koleżance Bogna za pomoc w obróbce zdjęcia![]()
Mimo, że to nie moja dziedzina, to mnie się podoba
PS Nie ma sprawy![]()
Kobieta z Sonnarem też może
Coś takie wyblakłe kolory...no i jak na jedynce bohater sam w sobie piękny, tak...patyk![]()
Cieszę się, że wrzucasz zdjęcia
Ciekawa kompozycja z ubogą, taka minimalistyczna
Wysokie iso dało się we znaki, co zaowocowało utratą szczegółów ale to tylko skutek braku światełkaAle co ja będę mówił, wiem , że to wiesz
Jeśli chcesz to możesz podesłać rawa to z chęcią spróbuję się zmierzyć z obróbką tych zdjęć i mogę Ci odesłać moje wersje
Serdecznie pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Nooooo kurcze odważyłeś się zamieści. Andrzej od przyszłego tygodnia trenujemy PSE bo z tego wypadu masz szereg świetnych zdjęć z tym dzięciołem i sikorami. Wybierz parę ostrych zdjęć i prześlij tylko pełne JPG bez kadrowania i kombinowania jak widzisz Kamila też się zadeklarował z pomocą .
pozdrawiam
Mariusz
No wreszcie jak napisał razza odważyłeś się wrzucić jakieś fotki.
Szkoda że nie zdecydowałeś się jednak robić w nefach , wtedy masz duuuużo wieksze możliwości bezstranej obróbki zdjęć a z jpg to już nie to samo.Gorąco namawiam do pracy w rawach!!
Co do samych zdjęć to faktycznie kolory mocno wyprane no i szumią mocno.Jak już "zatrudnisz" D300s zobaczysz różnicę!!
Dzięcioł fajny , pokazuj pozostałe.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
Szkoda, że nie raw. Przyłączam się do rady Tomka, strzelaj w rawch! Czasem trafia się jakieś ujęcie i z rawa można coś wyciągnąć, a z jpg byłby tylko kosz
Jak będziesz miał ochotę, to podeślij mi te jpgi
P.S. Nie wiedziałem, że taki z Ciebie kombinator z tym d300sA obiektyw wrócił już z serwisu?
Pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Skontaktuj się z nami