Close

Strona 292 z 371 PierwszyPierwszy ... 192242282290291292293294302342 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 911 do 2 920 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    co za problem zadzwonic do Apple. skieruja do najblizszego serwisu, serwis bedzie o tym powiadomiony i moga zalatwic sprawe "od reki"
    dlaczego boicie sie zadzwonic do centrum pomocy?
    witam
    oczywiście że zadzwonię , Zadałem pytanie o konkretną sprawę, ale widze że nie masz w tej mierze doświadczenia takiego o jakie pytam. Tym niemniej dziękuję za celną uwagę o strachu . Zastanawiam się skąd takie domysły - "strach" - miałeś jakieś niemiłe doświadczenia z telefonem Applea ? ))) może to był inny telefon
    POzdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwmikołaj Zobacz posta
    nie uzywam skanera bo go do niczego nie potrzebuje. Szybciej zrobie zdjecie aparatem i obrobie w "szopie"

tu odnosnie serwisu -
    dziękuję
    S.J.LEC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Tak z ciekawości, próbowałeś kiedyś skanować coś przez WiFi?
    Ja tak. Robię to na codzień.

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Od babrania się z podpinaniem kabli? Jeśli ma stację dokującą, to owszem.
    Ile stanowisk z laptopami ma stacje? 0,001%?
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzall Zobacz posta
    witam
    oczywiście że zadzwonię , Zadałem pytanie o konkretną sprawę, ale widze że nie masz w tej mierze doświadczenia takiego o jakie pytam. Tym niemniej dziękuję za celną uwagę o strachu . Zastanawiam się skąd takie domysły - "strach" - miałeś jakieś niemiłe doświadczenia z telefonem Applea ? ))) może to był inny telefon
    POzdrawiam
    kiedys serwisowalem MB 13" dla mojej wtedy jeszcze dziewczyny. mieszkalismy w Szkocji. jak to MB popekala obudowa. zadzwonilem do centrum Apple w UK, podalem im nr seryjny kompa i po 2min rozmowy z sympatyczna pania wiedzialem gdzie mam sie udac w celu wymiany obudowy. bylem umowiony na godzine 14 dnia nastepnego. poszedlem z kompem, dalem go sympatycznej mlodej Szkotce, ta zniknela za drzwiami i po chwili wrocila z informacja, ze komp bedzie do odebrania za 30min nie bylo nawet czasu na to by do knajpki na browarka wyskoczyc

Domyślnie

kiedys serwisowalem MB 13" dla mojej wtedy jeszcze dziewczyny. mieszkalismy w Szkocji. jak to MB popekala obudowa. zadzwonilem do centrum Apple w UK, podalem im nr seryjny kompa i po 2min rozmowy z sympatyczna pania wiedzialem gdzie mam sie udac w celu wymiany obudowy. bylem umowiony na godzine 14 dnia nastepnego. poszedlem z kompem, dalem go sympatycznej mlodej Szkotce, ta zniknela za drzwiami i po chwili wrocila z informacja, ze komp bedzie do odebrania za 30min nie bylo nawet czasu na to by do knajpki na browarka wyskoczyc
    w Polsce to ten czas nawet do wypełnienia karty zgłoszenia reklamacji nie wystarczy, więc... pozostanie to dla nas zjadaczy polskiego chleba taką samą opowiastką jak te od braci Grimm - to nie ma jednak zabarwienia ani anty ani pro mac - ot po prostu szara rzeczywistość, obojetnie od tego jaki to sprzęt będzie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Ja tak. Robię to na codzień.
    Ja również. I zauważyłem, że skanowanie przez WiFi na zwykłym konsumenckim urządzeniu wielofunkcyjnym Samsunga idzie znacznie przez WiFi niż przez USB.

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Ile stanowisk z laptopami ma stacje? 0,001%?
    Ile laptopów/monitorów ma matrycę TN? Miliony much nie mogą się mylić

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    A jak już mowa o Apple Cinema Display - dobre to to jest? Drogie jak cholera, miałbym EIZO w tej kasie, opłaca się ten ekran kupować? W sensie czy matryca jest na tyle dobra że jest dobry do pracy przy zdjęciach czy tu się tylko za antonówkę płaci?
    No przeciez jest napisane na tym Apple, nie ? To po co pytasz ? Ale jak juz zapytales, Eizo sie chowa przy tym i wszelakie inne monitory i zadna cena nie jest za wielka aby to nabyc. To tak jak bys zapytal czy warto zaplacic tyle i tyle za calun turynski. Powinienes sie leczyc, albo jeszcze lepiej kupic PC bo na Apple ewidetnie nie zaslugujesz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    w Polsce to ten czas nawet do wypełnienia karty zgłoszenia reklamacji nie wystarczy, więc... pozostanie to dla nas zjadaczy polskiego chleba taką samą opowiastką jak te od braci Grimm - to nie ma jednak zabarwienia ani anty ani pro mac - ot po prostu szara rzeczywistość, obojetnie od tego jaki to sprzęt będzie
    a moze jednak serwis Apple dziala sprawniej niz ten z "Podstepu"?

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    I tu sie mylisz, nie dosc ze masz serwis na nastepny dzien to jeszcze technik przyjezdza do Ciebie i naprawia na miejscu. Do tego gwarancja trwa trzy lata takowa, wystarczy ze kupisz DELLa ze sredniej czy wyzszej polki.

Domyślnie

a moze jednak serwis Apple dziala sprawniej niz ten z "Podstepu"?
    Witam
    obdzwonilem wszystkie numery ale nikt nie odbiera. Nie pracują 24h na dobę ? dziwne
    okok żartuję - jutro sprawdzę to co można w sprawności, dziękuję za pomoc. Dam znać co i jak
    Pozdrawiam
    S.J.LEC

Strona 292 z 371 PierwszyPierwszy ... 192242282290291292293294302342 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów