Szukaj
no to faktycznie - totalny bubel![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Pytanie do właścicieli: czy w pudedłku jest jakiś futerał i pasek?
pewnie w wersji kolekcjonerskiej za 5tys z kubkiem i breloczkiem![]()
Słuchajcie. Byłem dzisiaj w MM aby obczaić niestety konkurencyjny produkt. Sprzedawca na dziale foto jak zaczął pleść banialuki to nie mogłem go słuchać. Np wciskał mi. że do Nikon 1 nie mogę podpiąć innych szkieł niż dedykowane bo matryca jest mała-mniejsza niż w innych puszkach i inne szkła nie będą się nadawać nawet przez przejściówkę. AF podobno wogóle jest do kitu i nie ostrzy. Co lepsze obok stał znany mi z widzenia fotoreporter z miejscowej jakiejś redakcji i mu przytakiwał. Więc zapytałem się w końcu czy ten aparat miał w reku i go sprawdzał. Odpowiedź: Po co przecież to kaszana, zdjecia kaszana (ale nie robił nim fotek). Na info , że jedynka może okazać się niezłym telekonwerterem panowie zrobili oczy jak 5 zł - To jest niemożliwe. Nie bedę już pisał co pan mówił mi jeszcze o innych aparatach bo był to po prostu bełkot.
Moi drodzy uważajcie więc na tego kaszaniarza z 1 na froncie obudowy. Nawet go nie dotykajcie bo to to zdjęć to chyba nie robi.
D90 szkiełka i błyskotki
Skontaktuj się z nami