Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Femme Fatale

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaMarika Zobacz posta
    Ja myślałam, że to żart, ale widzę, że wszyscy wzięli to na poważnie. A mi nadal nie chce się w to wierzyć Po co tak? Nie mogła jakaś osoba trzecia po prostu podrzucić tych płatków?

Ps. Masz zdjęcie z nitkami? chętnie bym zobaczyła
    Nie bardzo wiem, gdzie miałby być tutaj żart.
    Już w zamyśle płatki miały się układać w jakiś "logiczny" sposób, a nie chaotycznie, jak na młodej parze przy wyjściu z kościoła, stąd pomysł z podwieszeniem.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Tak z ciekawości, to inspirowałeś się czymś? Skąd tytuł i ciuch?
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Tytuł - zdjęcie szło na konkurs stylizacji o tym właśnie tytule, który miał się odbyć przy okazji targów WrocLove Beauty. Ciuch - Zamysł autorki stylizacji.

Domyślnie

Zabawnie się zbiegło Nic nie sugeruję, nic Ci nie zarzucam, żeby było jasne, masz nie czuć negatywów tutaj...

Femme Fatale to kolekcja mojej żony, która wygrała pokaz na Warsaw Fashion Street, była na też na zdjęciu fashion w Sony Photo Awards, również konkurs na Projektanta Dolnego Śląska (też Wrocław), do tego podobna sukienka Jak widać ten duch Femme Fatale gdzieś krąży w podobnym stylu I rodzi się w głowach

Wygooglaj "Eva Danhofer Femme Fatale"
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    ...Już w zamyśle płatki miały się układać w jakiś "logiczny" sposób, a nie chaotycznie, jak na młodej parze przy wyjściu z kościoła, stąd pomysł z podwieszeniem.
    przez ten "logiczny" sposób moim zdaniem płatki wygladaja jakby były wklejone w PS. Wiecej czasu zajeło mi przygladanie sie im niz modelce a to chyba nie najlepiej świadczy o zdjęciu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Zabawnie się zbiegło Nic nie sugeruję, nic Ci nie zarzucam, żeby było jasne, masz nie czuć negatywów tutaj...

Femme Fatale to kolekcja mojej żony, która wygrała pokaz na Warsaw Fashion Street, była na też na zdjęciu fashion w Sony Photo Awards, również konkurs na Projektanta Dolnego Śląska (też Wrocław), do tego podobna sukienka Jak widać ten duch Femme Fatale gdzieś krąży w podobnym stylu I rodzi się w głowach

Wygooglaj "Eva Danhofer Femme Fatale"
    No faktycznie, można zauważyć zbieżność - coś w tym jest. Jednak żaden z elementów zdjęcia z tego co wiem nie był inspirowany kolekcją Twojej żony Małżonce natomiast przekaż od nas gratulacje - kawał dobrej roboty.

PS. w wynikach od wujka G znalazłem między innymi zdj Sailora kobiety z krukiem. Ta kiecka to też robota Twojej żony ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    No faktycznie, można zauważyć zbieżność - coś w tym jest. Jednak żaden z elementów zdjęcia z tego co wiem nie był inspirowany kolekcją Twojej żony Małżonce natomiast przekaż od nas gratulacje - kawał dobrej roboty.

PS. w wynikach od wujka G znalazłem między innymi zdj Sailora kobiety z krukiem. Ta kiecka to też robota Twojej żony ??
    Przekażę gratki Zaraz jemy obiad, więc gratki zbiegną się z winkiem

Tak, "kruk" to kiecka żony
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

modelka bardzo zle pokazana ,glowa mniejsza w stosunku co reszty ciala, zdjęcie popsute photohopem jak dla mnie lekki kicz z tego wyszedl a pomysl miales ciekawy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów