Szukaj
Tak z ciekawości, to inspirowałeś się czymś? Skąd tytuł i ciuch?![]()
Pozdrawiam, Kuba
Tytuł - zdjęcie szło na konkurs stylizacji o tym właśnie tytule, który miał się odbyć przy okazji targów WrocLove Beauty. Ciuch - Zamysł autorki stylizacji.
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Zabawnie się zbiegłoNic nie sugeruję, nic Ci nie zarzucam, żeby było jasne, masz nie czuć negatywów tutaj...
Femme Fatale to kolekcja mojej żony, która wygrała pokaz na Warsaw Fashion Street, była na też na zdjęciu fashion w Sony Photo Awards, również konkurs na Projektanta Dolnego Śląska (też Wrocław), do tego podobna sukienkaJak widać ten duch Femme Fatale gdzieś krąży w podobnym stylu
I rodzi się w głowach
Wygooglaj "Eva Danhofer Femme Fatale"![]()
Pozdrawiam, Kuba
No faktycznie, można zauważyć zbieżność - coś w tym jest. Jednak żaden z elementów zdjęcia z tego co wiem nie był inspirowany kolekcją Twojej żonyMałżonce natomiast przekaż od nas gratulacje - kawał dobrej roboty.
PS. w wynikach od wujka G znalazłem między innymi zdj Sailora kobiety z krukiem. Ta kiecka to też robota Twojej żony ??![]()
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
modelka bardzo zle pokazana ,glowa mniejsza w stosunku co reszty ciala, zdjęcie popsute photohopem jak dla mnie lekki kicz z tego wyszedl a pomysl miales ciekawy![]()
Skontaktuj się z nami