Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Femme Fatale

Domyślnie Femme Fatale

FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Prawa ręka (a właściwie dłoń) dziwnie wyszła, tak raciczka. Ramiona też wydają mi się troszkę masywne w sotsunku do reszty.

Płatki wklejane?

Domyślnie

Zgodzę się z S4INT'em odnośnie prawej ręki. Poza tym te płatki róż na tle sukni wyglądaja dziwnie, w niektorych miejscach zaginają czasoprzestrzeń
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta

Płatki wklejane?
    Broń Boże
    Podwieszone, jedynie nitki usunięte.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Broń Boże
    Fajny pomysł. Samo zdjęcie jest średnie, nie ma czegoś co bym zapamiętał na dłużej (oprócz patentu z płatkami). Tym razem mnie nie przekonałeś. Pozdrawiam!

Domyślnie

ciekawie wyszło ale pomysł z płatkami można było dużo lepiej wykorzystać , ale pomysł ciekawy

Domyślnie

Ładna gra kolorów i światła. Sam zamiar był przedni ale moim zdaniem coś tu nie wypaliło z kompozycją tej sceny. Również modelka się nie spisała, ale tu też zapewne trochę winy fotografa.
    Pomysł z podwieszonymi płatkami kwiatów jest świetny, i jak zauważył remiksson: zadziwia „zakrzywieniem czasoprzestrzeni” Tyle, że według mnie, jest to efekt jak najbardziej przyjemny w odbiorze. Pozwolę go sobie kiedyś wykorzystać
    Moje uznanie za włożoną pracę.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

coś tej Pani zrobił z prawą nogą?
    D300 + N 18-55mm VR + N 35/1.8 G + S 18-200 DC OS HSM + H MC 44m-4 58/2 + N SB-700 + N Di466

Domyślnie

A mnie się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Broń Boże
    Ja myślałam, że to żart, ale widzę, że wszyscy wzięli to na poważnie. A mi nadal nie chce się w to wierzyć Po co tak? Nie mogła jakaś osoba trzecia po prostu podrzucić tych płatków?

Ps. Masz zdjęcie z nitkami? chętnie bym zobaczyła
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów