Jak dla mnie dwójka i trójka, ewentualnie jedynka po przykadrowaniu. Ogólnie podobają mi się prace, dobór scenerii, rozplanowanie wszystkich elementów oraz obróbka. Pozdrawiam!![]()
Szukaj
Jak dla mnie dwójka i trójka, ewentualnie jedynka po przykadrowaniu. Ogólnie podobają mi się prace, dobór scenerii, rozplanowanie wszystkich elementów oraz obróbka. Pozdrawiam!![]()
Djecia ok ale nie podoba mi się pozowanie zespołu.
...to jest tylko moje zdanie.
Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.
3 najlepsza, niecentralne ułożenie stropu moim zdaniem jest korzystne, rozbija nieco centralność kadru i symetryczność postaci.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Bardzo dobre zdjęcia. Widać wysoki poziom i dopracowanie. Podobają mi się
1. Fajne światło z tyłu i dym. Można było bardziej dopilnować Panów z tyłu, by stali bardziej symetrycznie i albo mieli ręce założone albo nie. Niedopatrzenie, czy to tak specjalnie?
2. Pan z żelem na włosach troszkę się wybił z szyku a lider nieciekawie wygląda z tej perspektywy.
3. Najlepsza. Ich twarze coś wyrażają, jest klimat. Bardzo dobre okładkowe zdjęcie
4. Też dobra, ale już szału nie ma.
5. SympatycznieJako zdjęcie do środka opakowania na płytę w sam raz
![]()
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Wszycho się zgadza...prawie wszycho.
Niestety sesje musiałm podzielić na 2 dni Nr 4 mozna powiedziec w pewnien sposb testowo, nie miałem oczekiwanego swiatła i tak sobie spontanicznie działałem :/ Co do nastrojów były skutecznie poprawiane
Cięzka sprawa poustawiac takie towarzycho! Jak nie śmiech to znuzenie albo coś "szczykło"![]()
Skontaktuj się z nami