Szukaj
jedynka zarąbista.
dwójka zarąbista.
ale jedynka bardziej.
panowie trochę się świecą na twarzach
dobra robota.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Mysle, ze kapela powinna najpierw zadbac o reklame pod katem mozliwosci odsluchu swoich poczynan zamiast robic sesje ;P Zdjecia dobre . Pozdro
Ogólnie fajnie. Porządna robota. Przeszkadza błyszcząca skóra. Trafiona kolorystyka - spójnie i surowo.
1. Za wysoki albo za szeroki kadr - brak zdecydowania. Ale przynajmniej jest zapas.Chyba całościowo lepsze zdjęcie.
2. Dziwnie poprowadzone światło chyba - zwracam większą uwagę na dwóch ludzi po bokach, a nie na lidera. Lekki przechył (lider zespołu jakby nie stał w pionie), może nie przeszkadza, ale zwraca uwagę. Mam też chęć by zobaczyć to ujęcie w mroczniejszej wersji.
O, trójka jest dla mnie bardzo dobra. Ogniskowa odpowiednia. Tylko crop nie ten.Fajna góra, szkoda, że nie centralnie ten strop wypadł (a może i dobrze?) - wyciąć ładny kwadrat i byłoby genialne na okładkę. Tu jest już przyjemny dla mojego oka klimat, posępny nastrój i grupa prezentuje się idealnie. Lekko ściemniłbym jedynie to światełko na dłoni frontmana.
Na 4 znów ten nieprzyjemny skos. Ale na tym zdjęciu (w tym świetle i tej obróbce) o wiele lepiej prezentują twarze, skóra i rysy. To inny dzień? Odmienne nastroje, ubrania, miny, nastawienie. Czyżby ujęcie testowe, które okazało się całkiem znośne? Bohaterowie poważni bardzo.
Bonus... no... bonusowy![]()
Najlepsza 3, pozniej 1.
D300s, N18-200 VR, N35 1.8, N85 1.8, Quantum 300, 600, SB900,
A mi się trójka i piąteczka bardzo podoba. Zespół powinien być bardzo zadowolonyBrawo.
Skontaktuj się z nami