Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: >> u - d - s <<

Domyślnie

Jak dla mnie dwójka i trójka, ewentualnie jedynka po przykadrowaniu. Ogólnie podobają mi się prace, dobór scenerii, rozplanowanie wszystkich elementów oraz obróbka. Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

Djecia ok ale nie podoba mi się pozowanie zespołu.
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Domyślnie

3 najlepsza, niecentralne ułożenie stropu moim zdaniem jest korzystne, rozbija nieco centralność kadru i symetryczność postaci.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia. Widać wysoki poziom i dopracowanie. Podobają mi się

1. Fajne światło z tyłu i dym. Można było bardziej dopilnować Panów z tyłu, by stali bardziej symetrycznie i albo mieli ręce założone albo nie. Niedopatrzenie, czy to tak specjalnie?

2. Pan z żelem na włosach troszkę się wybił z szyku a lider nieciekawie wygląda z tej perspektywy.

3. Najlepsza. Ich twarze coś wyrażają, jest klimat. Bardzo dobre okładkowe zdjęcie

4. Też dobra, ale już szału nie ma.

5. Sympatycznie Jako zdjęcie do środka opakowania na płytę w sam raz
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Na 4 znów ten nieprzyjemny skos. Ale na tym zdjęciu (w tym świetle i tej obróbce) o wiele lepiej prezentują twarze, skóra i rysy. To inny dzień? Odmienne nastroje, ubrania, miny, nastawienie. Czyżby ujęcie testowe, które okazało się całkiem znośne? Bohaterowie poważni bardzo.
    Wszycho się zgadza ...prawie wszycho.
    Niestety sesje musiałm podzielić na 2 dni Nr 4 mozna powiedziec w pewnien sposb testowo, nie miałem oczekiwanego swiatła i tak sobie spontanicznie działałem :/ Co do nastrojów były skutecznie poprawiane

Cytat Zamieszczone przez jaMarika Zobacz posta
    1. Fajne światło z tyłu i dym. Można było bardziej dopilnować Panów z tyłu, by stali bardziej symetrycznie i albo mieli ręce założone albo nie. Niedopatrzenie, czy to tak specjalnie?
    Cięzka sprawa poustawiac takie towarzycho! Jak nie śmiech to znuzenie albo coś "szczykło"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów