Jak się chce znaleźć w starej zabawce powód do zmiany, to się znajdzie. Zawsze.![]()
Szukaj
Jak się chce znaleźć w starej zabawce powód do zmiany, to się znajdzie. Zawsze.![]()
Skoro w takim razie nie możesz/nie chcesz dokładniej naświetlić problemu, jaki trapi Twojego Canona i cóż takiego Ci się w nim nie podoba to niestety ale nikt tu jasnowidzem nie jest. Tym bardziej, że pierwsze słyszę aby ktoś chciał się przesiadać z Canona na Nikona właśnie ze względu na kolory...
Przy tej porcji informacji najlepszą radą będzie ta jaką udzielił marekb![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Nie przesadzajmy z tym "atakowaniem". Kolega pisze o problemach z kolorem i aby mu pomoc, trzeba by najpierw zrozumieć w czym rzecz leży.
Dzięki zaraz zajmę się lekturą
A co do postów wyżej... nie warto komentować![]()
... bez urazy.
1. Masz ochotę zmienić system - zmieniaj!
2. Na co zmienić? Na najdroższy na jaki ciebie stać!
3. Czy zdjęcia będą lepsze - trudno powiedzieć, bo zdjęcia robi człowiek a nie sprzęt.
4. "trolling" - sam prowokujesz w pierwszym zdaniu i masz pretensje - dziwny z ciebie canoniarz![]()
Tutaj jest... podpis
Wiesz na czym polega profesjonalne doradztwo? Na tym, iż wpierw trzeba poznać potrzeby klienta.
Ty natomiast na prośby o naprowadzenie na trapiący Cię problem wystawiasz adwersarzom środkowy palec.
Nie zdziwiłbym się wcale, gdyby już tu nikt się słowem nie odezwał...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
A ciul nabije sobie jeden post wiecej. Nikon D70 fajna puszka jak dla mnie wystarczy na wędrówki górskie. Potem D80 bardziej mi się spodobał ze względu na swoje iso 100. D300 Ogólnie miałem go jako beckup do ślubów po pół roku sprzedałem. Świetny sprzęt do fotografii górskiej. D700 rewelacyjny af i dziadowskie kolory w sztucznym świetle w skapych warunkach oświetleniowych . Wiem wiem zaraz nastąpi atak że trolinguje( super zwrot muszę żonie powiedzieć). D3s nie mam ale za pół roku będe miał. C5MKII rewelacyjny obrazek, af do d... troszkę gorszy. Obsługa masakrastyczna. Ale najważniejsze to obiektywy. Ja jako perfidny leń najbardziej lubię 18-200 na dx i 28-300 na FX. Jak cos to pytaj na nikonie znam sie najlepiej z wszystkich tutaj. Ależ mi skromnie to wyszło.
Skontaktuj się z nami