Oczywiscie, chodzi o pokaz w jakości HD
Czy nagrany na płytę, czy na inny nośnik - obojetnie.
U mnie np nagrywam na płyty br
Jakość np. na plazmie 50 wciąga w ekran![]()
Jeszcze raz polecam ten sposób
Szukaj
Oczywiscie, chodzi o pokaz w jakości HD
Czy nagrany na płytę, czy na inny nośnik - obojetnie.
U mnie np nagrywam na płyty br
Jakość np. na plazmie 50 wciąga w ekran![]()
Jeszcze raz polecam ten sposób
ff
D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria
czemu miałoby się nie dać nagrać pliku w jakości HD na innym nośniku niż BR ?? (gorzej z odtworzeniem). Mi tam się całkiem skutecznie takie pliki udawało nagrywać na płytach dvd (format .mp4), niestety bez odtwarzacza BR pozostawało podłączanie do telewizora komputera. Co do jakości natomiast, to rzeczywiście w porównaniu z jakością dvd... nie ma porównania, jest o wiele lepiej (przynajmniej jak dla mnie)
Materiał w wysokiej rozdzielczości, zapisany w formacie MPEG-4 z powodzeniem można odczytać np. na odtwarzaczach DVD SONY DVP-NS718H, DVP-NS728H, a nie są to wcale najnowsze urządzenia, tak więc nie tylko płyta BD, pen drive, czy zewnętrzny dysk są tu rozwiązaniem.
Medice, cura te ipsum.
...o tego jeszcze nie robiłemDzięki
...to nie będzie tak że np. przez Nero ( jeśli to możliwe ) zapisze mi się projekt prezentacji na dysku twardym i wówczas aby ją odtworzyć to muszę mieć zainstalowany program ProShow w tym miejscu ?
Teraz nie mogę sprawdzić bo nie jestem przed własnym komputerem
D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria
w zakładce "burning" zamiast nagrywarki wybierz opcję "ISO image file" i po zawodach
Skontaktuj się z nami