Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Oczywiscie, chodzi o pokaz w jakości HD
    Czy nagrany na płytę, czy na inny nośnik - obojetnie.
    U mnie np nagrywam na płyty br
    Jakość np. na plazmie 50 wciąga w ekran
    Jeszcze raz polecam ten sposób
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Oczywiscie, chodzi o pokaz w jakości HD
    Czy nagrany na płytę, czy na inny nośnik - obojetnie.
    U mnie np nagrywam na płyty br
    Jakość np. na plazmie 50 wciąga w ekran
    Jeszcze raz polecam ten sposób
    ... z tego co ja orientuje się to nie ma możliwości nagrania w jakości HD na nośnik inny niż płyta blu-ray !
    Piszesz blu-ray czy inny , więc napisz jak nagrywasz na nośnik inny niż blu-ray ( może dowiem się czegoś nowego - b.chętnie ) ?
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robik Zobacz posta
    ... z tego co ja orientuje się to nie ma możliwości nagrania w jakości HD na nośnik inny niż płyta blu-ray !
    Piszesz blu-ray czy inny , więc napisz jak nagrywasz na nośnik inny niż blu-ray ( może dowiem się czegoś nowego - b.chętnie ) ?
    Przecież nieraz zgrywam gotowy pokaz na flash'a, i odtwarzam na ps3 poprzez usb z powodzeniem
    ff

Domyślnie

czemu miałoby się nie dać nagrać pliku w jakości HD na innym nośniku niż BR ?? (gorzej z odtworzeniem). Mi tam się całkiem skutecznie takie pliki udawało nagrywać na płytach dvd (format .mp4), niestety bez odtwarzacza BR pozostawało podłączanie do telewizora komputera. Co do jakości natomiast, to rzeczywiście w porównaniu z jakością dvd... nie ma porównania, jest o wiele lepiej (przynajmniej jak dla mnie)

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Materiał w wysokiej rozdzielczości, zapisany w formacie MPEG-4 z powodzeniem można odczytać np. na odtwarzaczach DVD SONY DVP-NS718H, DVP-NS728H, a nie są to wcale najnowsze urządzenia, tak więc nie tylko płyta BD, pen drive, czy zewnętrzny dysk są tu rozwiązaniem.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    czemu miałoby się nie dać nagrać pliku w jakości HD na innym nośniku niż BR ?? (gorzej z odtworzeniem). Mi tam się całkiem skutecznie takie pliki udawało nagrywać na płytach dvd (format .mp4), niestety bez odtwarzacza BR pozostawało podłączanie do telewizora komputera. Co do jakości natomiast, to rzeczywiście w porównaniu z jakością dvd... nie ma porównania, jest o wiele lepiej (przynajmniej jak dla mnie)
    Cholera ja jestem chyba ślepy ? Możecie wskazać jak nagrać w HD na inny nośnik niż Blu-ray ? Z zakładki plik wyjściowy ? ...a dokładnie
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cholera ja jestem chyba ślepy ? Możecie wskazać jak nagrać w HD na inny nośnik niż Blu-ray ? Z zakładki plik wyjściowy ? ...a dokładnie
    A kto Ci każe u Diaska, wykorzystywać goldiego do nagrań?

Nagraj np. eNBeeRem, czy czymkolwiek innym, co kontaktuje się z nagrywarką.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    A kto Ci każe u Diaska, wykorzystywać goldiego do nagrań?

Nagraj np. eNBeeRem, czy czymkolwiek innym, co kontaktuje się z nagrywarką.
    ...o tego jeszcze nie robiłem Dzięki
    ...to nie będzie tak że np. przez Nero ( jeśli to możliwe ) zapisze mi się projekt prezentacji na dysku twardym i wówczas aby ją odtworzyć to muszę mieć zainstalowany program ProShow w tym miejscu ?
    Teraz nie mogę sprawdzić bo nie jestem przed własnym komputerem

Domyślnie

Jest też przecież możliwość zapisania gotowego pliku na dysku, a później to już dowolnie .
    Mówię o zapisie z poziomu PSG, przeniesienie tego na flash to już żaden problem.
    ff

Domyślnie

w zakładce "burning" zamiast nagrywarki wybierz opcję "ISO image file" i po zawodach

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów