nie. Sytuacja z zawieszeniem miała miejsce po zainstalowaniu programu FileZilla i gdy zacząłem coś tam przy nim robić
Szukaj
nie. Sytuacja z zawieszeniem miała miejsce po zainstalowaniu programu FileZilla i gdy zacząłem coś tam przy nim robić
Pozdrawiam
Marcin
FUJI X-T2 | S12/2 | S21/1.4 | 35/1.4 | 56/1.2 | 18-55 2.8-4
a w koszu tez nic nie masz?
tak szczerze to pierwszy raz slysze o takiej akcji, poradz sie na my apple moze ktos mial cos podobnego
kosz pusty. Jutro będę dalej drążył temat. Dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam
Marcin
FUJI X-T2 | S12/2 | S21/1.4 | 35/1.4 | 56/1.2 | 18-55 2.8-4
Co do Maca jeszcze. Jest coś dobrego do tworzenia pokazu slajdów na OS X? Teraz używam Proshow Gold, program prosty i skuteczny. Próbowałem z iPhoto i Aperture i one d prostych rzeczy są OK, natomiast ja potrzebuję troszkę bardziej rozbudowanego narzędzia...
Spróbuj coś z wolnego oprogramowania. Uzywam czasem z netbooka OpenOffice do pokazów i daje rade.
GoOrange a w Keynote nie próbowałeś? Tylko czy tam się da muzykę podkładać to nie wiem.
Ogólnie to niestety w iMovie jest jeden problem... Prezentacja kiedy jest dynamiczna (zdjęcia szybko się przesuwają), to tnie nawet po eksporcie już do pliku video. Chodzi chyba o system PAL i 25 fps. Różnica w odbiorze między tym a ProShow jest kolosalna.
Oczywiście wiem że to kwestia użytego narzędzia. Ale teraz nie szukałem rozwiązań, teraz testuję mojego nowego Maczka...![]()
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Skontaktuj się z nami