Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Szosa.

Domyślnie

Jakby jeszcze na wirażu bokiem wchodził F458 lekko rozmazanym czerwonym konturem to biłbym brawa. Tak niestety ten asfalt mnie osobiście psuje odbiór zdjęcia. Kadr wspaniały, kolorki też...ale właśnie tu wszystko zabiera połatana czerń. Nie kupuję tego. Za to słońce STRAAAASZNIE mnie zaciekawiło. Czy serio mogłeś złapać plamy na naszej gwieździe? Toż to one muszą byc gigantyczne?

Domyślnie

2 fajna z tym swiatelkiem za zakretem...bardzo dobrze sie oglada.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

bardzo się podobają wszystkie 3 świetna ostrość i klarowność

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    [...] i kurde jak ty to robisz, ze dostajesz taka jakosc??
    pytam powaznie, bo przeciez kazdy listek jest tutaj ostry
    pozdrawiam
    Hmm... W gruncie rzeczy mógłbym zapytać Ciebie o to samo....
    Nie robię nic tajemnego, dającego jakieś nadzwyczajne "ostrościowe" efekty. W przypadku tych fotografii "podrasowałem" kolor i kontrast owych liści. Hurtem - nie pojedynczo. Potem zmniejszanie połączone z ostrzeniem i na koniec 35% gumka by za ostro nie było. Wszystko robię w PS. Nie wiem czy jest to satysfakcjonująca Cię odpowiedź, ale tak jak napisałem wcześniej żadnych fajerwerków technicznych tu nie ma. Jakimś mega wypasionym sprzętem dającym nokautujące efekty też nie dysponuję (D700 + 16-35 + 70-300 VR). Pozdrawiam.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Musze przyznac ze masz TO OKO
    Czesto bywam na Warmi i tam takiej drogi NIET !!
    Fajny klimacik i jest to cos co przyciaga ...
    NIKON

Domyślnie

Kadrowo i technicznie bardzo dobre .

Domyślnie

700 i 16-35 to jest swietny zestaw, wiem bo tez z niego korzystam
    pytalem o ostrzenie, bo nie pierwszy juz raz oczy mi sie szerzej otwieraja przy uzyskiwanej przez ciebie ostrosci/jakosci, myslalem, ze moze masz jakies specjalne techniki i mialem nadzieje, ze nie sa tajemne
    bo nie moge sie oprzec wrazeniu, ze na twoich zdjeciach jest ta sprawa inaczej rozwiazana, niz u innych, moze to jednak sprawa swiatla jakie lapiesz, bo nie da sie ukryc, ze to tez ma duzy wplyw na efekt koncowy,
    pozdrawiam

Domyślnie

Świetne kadry i wykorzystane delikatne podświetlenie.Pozdrawiam

Domyślnie

Wybacz Autorze, ale ja tego nie kupuję! Prace dla mnie są strasznie nienaturalne, chodź kadry bardzo ciekawe.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Wybacz Autorze, ale ja tego nie kupuję! Prace dla mnie są strasznie nienaturalne, chodź kadry bardzo ciekawe.
    A cóż tu jest takiego nienaturalnego, bo nie bardzo rozumiem...
    LED ZEPPELIN

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów