Szukaj
dla mnie 1, pieknie eska sie wije w glab kadru, kolory urzekajace, i kurde jak ty to robisz, ze dostajesz taka jakosc??
pytam powaznie, bo przeciez kazdy listek jest tutaj ostry
pozdrawiam
Hmm... W gruncie rzeczy mógłbym zapytać Ciebie o to samo....
Nie robię nic tajemnego, dającego jakieś nadzwyczajne "ostrościowe" efekty. W przypadku tych fotografii "podrasowałem" kolor i kontrast owych liści. Hurtem - nie pojedynczo.Potem zmniejszanie połączone z ostrzeniem i na koniec 35% gumka by za ostro nie było. Wszystko robię w PS. Nie wiem czy jest to satysfakcjonująca Cię odpowiedź, ale tak jak napisałem wcześniej żadnych fajerwerków technicznych tu nie ma. Jakimś mega wypasionym sprzętem dającym nokautujące efekty też nie dysponuję (D700 + 16-35 + 70-300 VR). Pozdrawiam.
LED ZEPPELIN
Musze przyznac ze masz TO OKO
Czesto bywam na Warmi i tam takiej drogi NIET !!
Fajny klimacik i jest to cos co przyciaga ...
NIKON
Kadrowo i technicznie bardzo dobre.
Wybacz Autorze, ale ja tego nie kupuję! Prace dla mnie są strasznie nienaturalne, chodź kadry bardzo ciekawe.
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
1 jest świetna, i bardzo mnie się podoba.
Pozdro. Wojtek
Dla mnie za bardzo "obrobione" - wyciągane w programie na maksa pod każdym wględem. Daj pierwowzór, to z chęcią dam się przekonać.I jeszcze raz podkreślam kadry bardzo dobre!!! Przekonaj mnie Autorze tylko do przekonowującej, naturalnie wyglądającej w odbiorze obróbki.
Ostatnio edytowane przez barbi ; 10-10-2011 o 22:13
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Rewelka 1 i 2. Wygląda kosmicznie prawdziwie i wbrew niektórym opiniom naturalnie! Takie zdjęcia prawie dorównują ludzkiemu oku. FX + dobre szkło robią swoje.
FX
Skontaktuj się z nami