Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Szosa.

Domyślnie Szosa.

Parę dni temu natura sprezentowała nam mgłę przy bezchmurnym niebie. Pojechałem więc w plener pełen nadziei na złapanie spektakularnych promieni wdzierających się w leśne ostępy... Miało być pięknie, a było jak zwykle: bardzo gęsta mgła nie dała szans słońcu, było szaro, buro i ponuro. Po nieudanych próbach wróciłem do auta i strzeliłem jeszcze dwie foty:

Przeglądając zapisany materiał zwróciłem uwagą na zanieczyszczenia pewnych partii obrazów. Zauważyłem jednak, że dotyczą one jedynie tarczy słonecznej. Po potraktowaniu ostrzejszą obróbką i konsultacji z jednym z Forumowiczów oblatanych w temacie okazało się, że udało mi się ustrzelić plamy na Słońcu, o których czytałem ze dwa tygodnie temu. Gęsta mgła zadziałała jak kiepski filtr: dała obraz zabierając jakość. Tak poglądowo:

3.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładna jedynka, ładny kadr. Słońce dostało plam wątrobowych, za dużo piło przez wakacje, dopiero teraz trzeźwieje

Domyślnie

Dla mnie piekne zdjecia!!!

Domyślnie

Zdjecia super ale tytul bym zmienil na: Asfaltowa mozaika.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

lubię focić drogi, dlatego z taką oprawą kupuje obie, do tego jeszcze w bdb kadrach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Zdjecia super ale tytul bym zmienil na: Asfaltowa mozaika.
    No fakt, poplackowana łatami ta droga jest na potęgę. I mimo mnogości napraw szosa jest równa jak stół, co w jednym z krajów Europy jest pojęciem nieznanym...
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowe Miasto Lubawskie

Domyślnie

Szosa "łaciata" hehe ... Bardzo fajne przyjemne kadry .
    D600 + MB-D14 + szkiełka

Domyślnie

Ciekawe te kadry, z dobrą obróbką jak to zawsze u Ciebie Andrzeju
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Dwójeczka i te światło w oddali. Cudo

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów