Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: coniston water

Domyślnie

Wybacz Autorze, że wrzucę ten komentarz! Komentuję tylko zdjęcia, które mnie ujęły swoim wyrazem. Miejsce pokazane przez Ciebie jest urokliwe. Jak już wybrałeś taki kadr (do mnie przemawiałby bardziej pion z taką wagą kamieni u dołu, albo w poziomie z okrojoną wersją kamieni z dołu) powinieneś bardziej uważać na efekty swojej obróbki. Zwróć uwagę na wszystkie kamienie w wodzie (obrysy- kontakt z wodą). Przez to zdjęcie dla mnie jest strasznie nienaturalne, ale potencjał w zdjęciu bardzo dobry.
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

najdrozsza barbi co do kadrowania pion poziom tu akurat poziom mi pasowal kwestia gustu, ale co do obrysow to moge udostepnic screen sava z wyzerowanego rawa zeby ci pokazac jakie zeczy czasami natura wyprawia

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    ... Zwróć uwagę na wszystkie kamienie w wodzie (obrysy- kontakt z wodą). ...
    Z tym akurat nie bardzo mogę się zgodzić. Nie tak dawno miałem okazję utrwalić na karcie kilka kadrów z kamieniami w wodzie jako element wprowadzający. I podobnie jak u Mirka obwódki się pojawiły. Nie mówię tu o elementach, które pojawiają się podczas obróbki.
    Z drugiej strony patrząc, czy przeszkadzają one w tak istotny sposób w prawidłowym odbiorze zdjęcia, hmm... .
    Moim skromnym zdaniem chyba nie .

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Z tym akurat nie bardzo mogę się zgodzić. Nie tak dawno miałem okazję utrwalić na karcie kilka kadrów z kamieniami w wodzie jako element wprowadzający. I podobnie jak u Mirka obwódki się pojawiły. Nie mówię tu o elementach, które pojawiają się podczas obróbki.
    Z drugiej strony patrząc, czy przeszkadzają one w tak istotny sposób w prawidłowym odbiorze zdjęcia, hmm... .
    Moim skromnym zdaniem chyba nie .
    Jeśli założysz że to w wyniku obróbkowego błędu to mogą.

Domyślnie

ale sa na tyle niecodzienne, ze raczej wszyscy je beda jako blad traktowali
    obwodki zostaja

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    ale sa na tyle niecodzienne, ze raczej i wszyscy je beda jako blad traktowal
    obwodki zostaja
    A to już zmartwienie odbiorców

Domyślnie

najdrozsza barbi co do kadrowania pion poziom tu akurat poziom mi pasowal kwestia gustu, ale co do obrysow to moge udostepnic screen sava z wyzerowanego rawa zeby ci pokazac jakie zeczy czasami natura wyprawia

pozdrawiam
    Jak widzę mój chłopcze poziom zostawiłeś, ale tylko w kadrze w następnym wątku - wybacz, ale beznadzieja. Moja uwaga: nie sugeruj się wszystkimi wypowiedziami. Patrz na swoją intuicję w robieniu zdjęć i obróbce. Na marginesie w Twoim zdjęciu wystarczyło ściągnąć tylko niewiele niebieskiego i dodać trochę światła.

Domyślnie

slucham ???
    nie bardzo rozumiem twoje rozgoryczenie wobec mojej wypowiedzi
    chyba zle ja zinterpretowalas troszeczke?
    wyluzuj sie troszke i baw sie tak dobrze jak ja sie tu bawie, bo zlosc szkodzi wiesz na co
    pozdrawiam

Domyślnie

slucham ???
    nie bardzo rozumiem twoje rozgoryczenie wobec mojej wypowiedzi
    chyba zle ja zinterpretowalas troszeczke?
    wyluzuj sie troszke i baw sie tak dobrze jak ja sie tu bawie, bo zlosc szkodzi wiesz na co
    pozdrawiam
    Nie jestem rozgoryczona, nigdy się nie obrażam na kolegów z forum. Zawsze się dobrze bawię w wymianie konstruktywnych opinii na temat zdjęć, którymi jestem zainteresowana.

P.S.
    A pięknięsza już nie będę, mam prawie 42 lata.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta

P.S.
    A pięknięsza już nie będę, mam prawie 42 lata.
    Ja mam więcej i jestem coraz śliczniejszy
    Tak twierdzi moja lepsza połowa i się z nią w pełni zgadzam

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów