Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: coniston water

Domyślnie

to wytlumacz mi na spokojnie, o co ci chodzilo z tym chlopcem, poziomem gdzies tam zostawionym itd itp,
    milo mi ze sie moim zdjeciem zainteresowalas, i ze wyrazilas swoja opinie, ale jak wspomnialem wyzej kadrowanie to kwestja intuicji i gustu, a o obwodkach tez pewnie to przeczytalas, nie wiem jak mam sie do ciebie nastepnym razem zwracac, zebys znowu mnie nie odebrala jako chlopca bez poziomu
    pozdrawiam
    ps wiek przy pieknosci nie gra roli maniak jest tego zywym dowodem
    Ostatnio edytowane przez mirekvampirek ; 07-10-2011 o 22:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Ja mam więcej i jestem coraz śliczniejszy
    Tak twierdzi moja lepsza połowa i się z nią w pełni zgadzam
    ALE kobiety szybciej się starzeją! (chociaż tego osobiście nie czuję) - wybacz Autorze za wrzutę!!!
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    ALE kobiety szybciej się starzeją! (chociaż tego osobiście nie czuję) - wybacz Autorze za wrzutę!!!
    To są tzw. "Urban legend".
    No dobra- kończmy te wygłupy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    to wytlumacz mi na spokojnie, o co ci chodzilo z tym chlopcem, poziomem gdzies tam zostawionym itd itp,
    milo mi ze sie moim zdjeciem zainteresowalas, i ze wyrazilas swoja opinie, ale jak wspomnialem wyzej kadrowanie to kwestja intuicji i gustu, a o obwodkach tez pewnie to przeczytalas, nie wiem jak mam sie do ciebie nastepnym razem zwracac, zebys znowu mnie nie odebrala jako chlopca bez poziomu
    pozdrawiam
    ps wiek przy pieknosci nie gra roli maniak jest tego zywym dowodem
    Chodziło mi o zdjęcie pokazane w następnym Twoim wątku (tego wieczora). Kadr ostał się ten sam - poziom, ale obróbka całkiem inna - różna na kilka sposobów, która nie przemawia do mnie do końca. Ale i tak caly czas uważam, że powinieneś zmienić kadrowania w tym ujęciu
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów