Dostępna jest wersja 1.4 programu SNS-HDR Pro/Home/Lite.
Szukaj
Dostępna jest wersja 1.4 programu SNS-HDR Pro/Home/Lite.
zassane.. wstępnie przetestowane... i uważam że jest pozamiatane! brakuje tylko logo "Teraz Polska!"
Pebal, zauważyłem że okienka ustawień nie płynnie się przesuwają, tzn chcę zmniejszyć np okienko "Nawigator" żeby więcej było widać innych ustawień na wierzchu, łapię za dolną krawędź okienka "Nawigator" ciągnę do góry i nic..
Coś nie bangla to zwężanie okienek.
Mam nadzieję że to tak tylko u mnie się dzieje. Przed zainstalowaniem wersji 1.4 odinstalowałem wcześniejszą wersję, więc nie powinno nic kolidować. Nie czyściłem rejestru po odinstalowaniu, może o to biega?
Ostatnio edytowane przez Hosaka ; 06-10-2011 o 12:08
Pebal, jest gdzieś jakaś instrukcja do tych masek?
+1 do tego. Najlepsze automaski, jakie dotychczas widziałem. Photoshop się chowa. Jedynie zapotrzebowanie na moc obliczeniową trochę powala. Pebalu, skoro mapowanie tonów jest wielowątkowe z wykorzystaniem HT to czy automaski również nie mogą wykorzystać HT? Widzę, że korzysta z 4 rdzeni, ale nie z 8 wątków.
Teraz możecie się wyżyć
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
Na ostatnim zdjeciu za duzo razy uzyles stempelka :P
Nie można zmieniać rozmiaru paneli dokujących, znajdujących się po prawej stronie. Panel nawigatora proponuję schować, lub przenieść go w inne miejsce.
Powinno być tworzone 8 wątków. Sprawdzę to.
Instrukcji jeszcze nie ma, ale służę pomocą.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 06-10-2011 o 18:01
Poniekąd odpowiedź już byłahttp://forum.nikoniarze.pl/showpost....&postcount=711
W Lite 1.3.13 działa![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
w tamtym poście było tylko zapytanie a nie odpowiedź
no nie wiem czy działa - program nadal nie "wyrzuca" pliku z nazwą profilu w nazwie tylko dokleja "-HDR(x)" gdzie x to liczba obrabianych obrazków
gdy ustawiam atrybut poprzednio zapisanego pliku na Read Only to przy próbie zapisu kolejnego pliku wyrzuca ERROR
D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...
Skontaktuj się z nami