Szukaj
Może Pan sprawdzić czy u Pana Forklift samodzielnie odświeża i widzi zasoby sieciowe? U mnie po aktualizacji do 2-cośtam przestał i nie mogę znaleźć przyczyny. Poprzednia wersja działała poprawnie. Jeśli w Finderze otworzę zasób to wówczas w Forklift się pojawi, inaczej za cho*erę. Program oczywiście oryginał, nie crackowany.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
ja używam wersję 2.08, też oryginał
niestety sam nie odświeża zawartości zasobów (w moim przypadku katalogów na serwerze ftp, w sytuacji, kiedy będąc zalogowanym na ftp z poziomu forklifta wysyłam zdjęcia za pomocą photo mechanica - forklift nie widzi zmian)
jedyny sposób na niego to odłączenie zasobu i ponowne podłączenie![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
Czy Ty wszystko doslownie bierzesz?Miałem kilka różnych systemów (w tym np BeOS) słyszałeś?
1. Tranzystor jest w stanie zatkania wtedy gdy baza i emiter są spolaryzowane zaporowo
2. tu trochę nie rozumiem sformułowania (dawno na studiach takie rzeczy były) chodzi Ci że przy zmianie wejścia do układu logicznego dopiero po jakimś czasie jest ustalone wyjście?
3. notem (true jedynie gdy: a=0 nor b=0)
kurcze TUL się kłania
Co to ma do tego że wsztstkie podzespoły są takie same i produkowane przez tą samą firmę albo do tego że jeśli istnieje jakikolwiek wirus to niesie on ze sobą zagrożenie dla bezpieczeństwa?
Skoro ma Pan jakąś wiedzę o elektronice i technice cyfrowej, to jaki jest problem w uświadomieniu sobie faktu, że konstrukcja układu może być różna nie tylko dlatego gdzie została zrobiona ale przede wszystkim jak? Owo "jak", nawiasem mówiąc jest odpowiedzią na słynne "gryzie się". Jeśli weźmiemy na warsztat płyty do DELL Precision i Mac Pro, układowo nie różnią się praktycznie wcale. Ale tylko naiwny sądziłby, że płyta do składaka jest tak samo zaprojektowana. Przeszkodą jest segmentacja rynku, w skrócie - kasa. To co ma być tańsze, musi być gorsze. Inaczej zarżnie się rynek droższych rozwiązań. Problem z propagacją sygnałów przy częstotliwościach jakie są stosowane w komputerach staje się poważnym problemem i jednocześnie furtką. Proszę zwrócić uwagę ile jest sztucznych elementów "poprawiających" czasy w kluczowych miejscach układu. Taki układ działa na słowo honoru i tak ma działać. Nie ma ekonomicznego sensu aby dopieszczać konstrukcję.
Jeszcze raz i powoli. Droga z wcześniejszego przykładu jest problemem dla osobówki?
No i poruszyłeś struny, które mną zatrzęsły, ponieważ mnie na przykład stać, na wszystko co najlepsze, więc mogę sobie chodzić po salonach Mercedesa, Audi, Volvo, czy Porsche zupełnie swobodnie i patrzeć na oglądane modele z pozycji potencjalnego użytkownika, a nie tylko podziwiacza.
Jednak stawianie komputerów Apple na górnej półce, to absolutne nadużycie, bo jedyne co je odróżnia od dobrych markowych pecetów, to idiotyczna cena.
Zresztą od pewnego czasu Apple, to nie komputer, tylko puszka Pandory, więc nawet gdyby mi dopłacano za używanie tego czegoś, to pewnie do domu bym tego dobrowolnie nie zaniósł.
Również filozofia tej firmy napawa mnie osobiście ... powiedzmy nieprzychylnymi odczuciami i nie chcę mieć z nimi nic do czynienia.
Medice, cura te ipsum.
zły przykład dałeś masz dwie osobówki przyznaję że do jakiegoś czasu było tak że jedna miała letnie opony w zimie a druga średniej klasy zimówki, oczywiście że szanse na poślizg maleją na zimówkach ale nie są równe 0 i trzeba być tego świadomymcale szczescie ze to sie zmienilo
moim zdaniem jeśli ktoś robi identyczne płyty główne i to jest ta sama fabryka to
-nie opłaca się rozdzielać produkcji
-liczy się renoma marki produkującej podzespoły
-mają już dopieszczony projekt
Zauważmy że wiele płaci się za markę, założę się że koszula z wolczanki za 280zł (ze strony) będzie równie dobra jak bawełniana dobrej jakości innej firmy a może jeszcze krój takiej za 80zł nam się bardziej spodoba![]()
Skontaktuj się z nami