Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: IN FOREST vol.1

Domyślnie IN FOREST vol.1

IN FOREST vol.1
    Witam nareszcie nadrobiłem zaległości w pracy i mogłem zacząć obróbkę innych sesji.
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

EDIT - niestety wygasły linki. Zachęcam do korzystania z forumowego hostingu.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-03-2019 o 21:28

Domyślnie

1 i 3 wygląda... karykaturalnie.

Ogólnie żadne do mnie nie gada, straszny bałagan w każdym kadrze, nieprzyjemne światło (to Twoje i to w tle). Stylizacja też taka "nieleśna".

Domyślnie

Do mnie najbardziej nie gadają sztuczne pozy modelki.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TheKilla Zobacz posta
    a czemu ta modelka taka powyginana ?
    Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    1 i 3 wygląda... karykaturalnie.

Ogólnie żadne do mnie nie gada, straszny bałagan w każdym kadrze, nieprzyjemne światło (to Twoje i to w tle). Stylizacja też taka "nieleśna".
    Cytat Zamieszczone przez samson09 Zobacz posta
    Do mnie najbardziej nie gadają sztuczne pozy modelki.
    Sory ale każdy wasz komentarz do mnie nie gada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Sory ale każdy wasz komentarz do mnie nie gada
    To czekamy na komenty z zachwytami, pewnie wtedy zagadają. Tylko no... coś nie widać, żeby komukolwiek się to podobało.

Domyślnie

mi światło oraz kadry w których modelkę ledie widać również nie powalają za mało portretu w portrecie
    50/1.8D, 18-70, 80-200/2.8, AF 85/1.8D, d50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    To czekamy na komenty z zachwytami, pewnie wtedy zagadają. Tylko no... coś nie widać, żeby komukolwiek się to podobało.
    Tego nie oczekuję.
    Stylizacja mroczna więc modelka takie pozy nienaturalne miała przyjowac. Bałagan w każdym kadrze, wybacz przecież to las i chodziło mi na pokazaniu dobrze tego miejsca. Nie przyjemne światło tak nie uważam. Słonko padające za liści zrobiło klimat, modelka lekko doświetlona blendą.
    Cytat Zamieszczone przez kamel Zobacz posta
    …za mało portretu w portrecie
    toż nie miały to być zwykłe tylko portrety twarzy.

Ogólnie to tak. Uważam, że kadry jak i miejsce, światło fajne zagrało, dziewczyna doświetlona jest fajnie. I wasze komentarze niestety nic mi nie wnoszą abym na przyszłość coś w swoich pracach zmieniał

Domyślnie

skoro wszystko Ci w tych zdjęciach odpowiada to znaczy, że jednak oczekiwałeś zachwytów.
    Mnie nie porwały, widzę, że innych też nie. Ale widocznie to my jesteśmy jacyś ekhm... skrzywieni

Domyślnie

skoro wszystko Ci w tych zdjęciach odpowiada to znaczy, że jednak oczekiwałeś zachwytów. …
    Oczekiwałem konkretów, co poprawi a tu niby piszecie, że jest totalnie wszystko źle. No Nie Nie zgadzam się.
    Mam prawo bronic swoich prac, skoro nie piszecie coś co dało by mi do myślenia co zmienic / poprawic na przyszłośc
    …Ale widocznie to my jesteśmy jacyś ekhm... skrzywieni
    Ty to napisałeś

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów