IN FOREST vol.1
Witam nareszcie nadrobiłem zaległości w pracy i mogłem zacząć obróbkę innych sesji.
Zapraszam do oglądania i komentowania.
1.
EDIT - niestety wygasły linki. Zachęcam do korzystania z forumowego hostingu.
Szukaj
IN FOREST vol.1
Witam nareszcie nadrobiłem zaległości w pracy i mogłem zacząć obróbkę innych sesji.
Zapraszam do oglądania i komentowania.
1.
EDIT - niestety wygasły linki. Zachęcam do korzystania z forumowego hostingu.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 01-03-2019 o 21:28
1 i 3 wygląda... karykaturalnie.
Ogólnie żadne do mnie nie gada, straszny bałagan w każdym kadrze, nieprzyjemne światło (to Twoje i to w tle). Stylizacja też taka "nieleśna".
Do mnie najbardziej nie gadają sztuczne pozy modelki.
Trochę tego...trochę tamtego...
mi światło oraz kadry w których modelkę ledie widać również nie powalają za mało portretu w portrecie
50/1.8D, 18-70, 80-200/2.8, AF 85/1.8D, d50
Tego nie oczekuję.
Stylizacja mroczna więc modelka takie pozy nienaturalne miała przyjowac. Bałagan w każdym kadrze, wybacz przecież to lasi chodziło mi na pokazaniu dobrze tego miejsca. Nie przyjemne światło tak nie uważam. Słonko padające za liści zrobiło klimat, modelka lekko doświetlona blendą.
toż nie miały to być zwykłe tylko portrety twarzy.
Ogólnie to tak. Uważam, że kadry jak i miejsce, światło fajne zagrało, dziewczyna doświetlona jest fajnie. I wasze komentarze niestety nic mi nie wnoszą abym na przyszłość coś w swoich pracach zmieniał
skoro wszystko Ci w tych zdjęciach odpowiada to znaczy, że jednak oczekiwałeś zachwytów.
Mnie nie porwały, widzę, że innych też nie. Ale widocznie to my jesteśmy jacyś ekhm... skrzywieni
Skontaktuj się z nami