Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Gosia

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

Dla mnie to zdjęcie zmasakrowało bardzo ładną modelkę. Taki klimat nawet lubię ale nie w takim wykonaniu. Jasny zubek trawy wysuwający się na pierwszy plan i zasłaniący fryzurę bardzo skutecznie psuje odbiór.
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_are_ks Zobacz posta
    Dla mnie to zdjęcie zmasakrowało bardzo ładną modelkę. Taki klimat nawet lubię ale nie w takim wykonaniu. Jasny zubek trawy wysuwający się na pierwszy plan i zasłaniący fryzurę bardzo skutecznie psuje odbiór.
    Żartujesz sobie, prawda?

Mi się wszystko podoba (oprócz wspomnianego już PG rogu i wieszaczka).

Domyślnie

Niestety twój komentarz do zdjecia ("Mamiya 645AFD") nie działa na mnie... Za duży kontrast, oczy ledwo widoczne, kadr mega centralny. Klimat starej fotografii jest, reszta mi nie leży. Pozdrawiam!

Domyślnie

Ja też się wyłamię z zachwytów, ponieważ nie rozumiem podniecania się zdjęciami, tylko dlatego że są akurat z analoga. Skóra dziewczyny wyszła na tym zdjęciu koszmarnie, za dużo czerni wszędzie. Nie trafia to do mnie zupełnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    nie rozumiem podniecania się zdjęciami, tylko dlatego że są akurat z analoga
    Ktoś tu tak robi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez watrix Zobacz posta
    Ktoś tu tak robi?
    Ja!

Domyślnie

fakt, zdjęcie byłoby idealne, gdyby nie te ramiączka (czy jak to cuś się nazywa). A tak jest bardzo dobre. bardzo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rogass Zobacz posta
    Ja!
    Skoro nie jestem sam, to też się przyznam. Ja też!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez watrix Zobacz posta
    Ktoś tu tak robi?
    To było ogólne stwierdzenie nt. zdjęć zamieszczanych nie tylko na tym forum. Jest taka tendencja od kiedy przyszła moda na analoga. Jak ktoś podpisze, że z analoga to od razu "wszyscy" padają na kolana, a często inaczej by dane zdjęcie przeszło bez echa, albo nawet by zostało zjechane. Oczywiście to nie dotyczy wszystkich analogowców, także proszę się nie rzucać na mnie :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Jak ktoś podpisze, że z analoga to od razu "wszyscy" padają na kolana, a często inaczej by dane zdjęcie przeszło bez echa, albo nawet by zostało zjechane.
    A na podstawie czego tak twierdzisz? Wiesz co się każdemu podoba? Czy mierzysz wszystkich własną miarą?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów