Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Gosia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    A na podstawie czego tak twierdzisz? Wiesz co się każdemu podoba? Czy mierzysz wszystkich własną miarą?
    Mam oczy i widzę. Nie musisz się wcale ze mną zgadzać.
    Koniec OT.

Domyślnie

Genialne - nic dodać nic ująć !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Tak, do przewidzenia
    Tak do przewidzenia, po co toczyć dalej dyskusję o luźnych spostrzeżeniach Magdy, jak wątek jest o konkretnym zdjęciu? Nawiasem mówiąc, zauważam też to co napisała Magda - często wystarczy wspomnieć, że analog a zdjęcie jest inaczej przyjmowane. Uprzedzając pytania - twierdze tak na podstawie zauważonych trendów; nie wiem co się każdemu podoba; po prostu wyrażam własne zdanie. Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez batonMR Zobacz posta
    Tak do przewidzenia, po co toczyć dalej dyskusję o luźnych spostrzeżeniach Magdy, jak wątek jest o konkretnym zdjęciu? Nawiasem mówiąc, zauważam też to co napisała Magda - często wystarczy wspomnieć, że analog a zdjęcie jest inaczej przyjmowane. Uprzedzając pytania - twierdze tak na podstawie zauważonych trendów; nie wiem co się każdemu podoba; po prostu wyrażam własne zdanie. Pozdrawiam!
    Coś w tym jest
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Jest taka tendencja od kiedy przyszła moda na analoga...
    Mi się wydaje że moda to przyszła na ajfony, cyfrowe luszczanki i e-papierosy
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

w dobie cyfry, analogi sieją alergię.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów