Dla mnie to zdjęcie zmasakrowało bardzo ładną modelkę. Taki klimat nawet lubię ale nie w takim wykonaniu. Jasny zubek trawy wysuwający się na pierwszy plan i zasłaniący fryzurę bardzo skutecznie psuje odbiór.
Szukaj
Dla mnie to zdjęcie zmasakrowało bardzo ładną modelkę. Taki klimat nawet lubię ale nie w takim wykonaniu. Jasny zubek trawy wysuwający się na pierwszy plan i zasłaniący fryzurę bardzo skutecznie psuje odbiór.
...to jest tylko moje zdanie.
Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.
Niestety twój komentarz do zdjecia ("Mamiya 645AFD") nie działa na mnie... Za duży kontrast, oczy ledwo widoczne, kadr mega centralny. Klimat starej fotografii jest, reszta mi nie leży. Pozdrawiam!![]()
Ja też się wyłamię z zachwytów, ponieważ nie rozumiem podniecania się zdjęciami, tylko dlatego że są akurat z analoga. Skóra dziewczyny wyszła na tym zdjęciu koszmarnie, za dużo czerni wszędzie. Nie trafia to do mnie zupełnie.
fakt, zdjęcie byłoby idealne, gdyby nie te ramiączka (czy jak to cuś się nazywa). A tak jest bardzo dobre. bardzo.
To było ogólne stwierdzenie nt. zdjęć zamieszczanych nie tylko na tym forum. Jest taka tendencja od kiedy przyszła moda na analoga. Jak ktoś podpisze, że z analoga to od razu "wszyscy" padają na kolana, a często inaczej by dane zdjęcie przeszło bez echa, albo nawet by zostało zjechane. Oczywiście to nie dotyczy wszystkich analogowców, także proszę się nie rzucać na mnie :P
Skontaktuj się z nami