Jedno z ostatniej sesji
Szukaj
Jedno z ostatniej sesji
najlepsze jest logo - takie betonowe
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Wlosy po lewej wygladaja na mokre a te po prawej nie , fotografujac pod swiatlo spotęgowałeś odbiór wloskow na przedramionach . Dodatkowo masz tutaj , mozna powiedziec biala twarz i czarny dekolt . Teraz panuje moda na reklamowanie sie ale wielkosc logo nie ma nic wspolnego ze zdjeciem. Pozdro
Włosy po lewej są oświetlone
przez promienie słoneczne ponieważ robiłem zdjęcie ze słońcem z tył aby uniknąć mocnych ćieni.
To chyba jasne ze dekolt jest ciemny bo zakrywają go ręce?
Ok, sygnatura jest za duża
Zapomnieliście dodać ze nie widać drugiego kolczyka przez co wygląda jak by miała jeden, nie widać nóg przez co wydaje się ze nie ma tułowia i dolnych kończyn, że widać jej rysy twarzy, że ma jedno oko przymknięte bardziej niż drugie, że widać tylko trzy palce przez co wydaje się jak by brakowało jej reszty, że jest przepał na prawym ramieniu, nie profesjonalny centralny kardy i to 'logo' które dałem tu dla was na tle zdjęcia żebyście je mogli ocenić!
Ostatnio edytowane przez jacekhc666 ; 11-09-2011 o 13:33
Spec ze mnie żaden, niemniej chyba pokombinowałbym z kadrem... Taka ilosc prawej/lewej jest ok mz, niemniej nie odpowiada mi taka ilosc góry....
Kadrowałbym delikatnie niżej
Ta jasnośc na lewym łokciu modelki trochę razi, odciąga (mój) wzrok.
"Jestem świadkiem, a zdjęcia, które robię – to moje świadectwo. Wydarzenia, które dokumentuję nie powinny być nigdy zapomniane i nigdy nie powinny się powtórzyć." James Nachtwey
Skontaktuj się z nami